Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 08 мая 2024
17:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Сергій Тігіпко: «Уряд захистить малозабезпечені сім'ї»

Сергій Тігіпко: «Уряд захистить малозабезпечені сім'ї»
Часткове підвищення тарифів на газ обов'язково буде супроводжуватися адресними компенсаціями з бюджету для найменш забезпечених верств населення. Про це повідомив сьогодні Віце-прем'єр-міністр України Сергій Тігіпко, відповідаючи на запитання журналістів перед засіданням Кабміну.

Сергій Тігіпко наголосив, що Уряд бачить своє завдання в тому, щоб компенсувати підвищення тарифів для бідних коштом державних дотацій. «Ми повинні знайти варіанти, які допомогли б захистити найбідніших людей. Сьогодні і багаті, і бідні платять однакову ціну за газ, а це – неправильно», – підкреслив голова партії «Сильна Україна». Тігіпко також сказав, що Кабмін спростить процедуру отримання субсидій для тих, хто потребує державної підтримки.

Сергій Тігіпко також запевнив, що в процесі скорочення бюджетних витрат, яке також передбачене умовами співпраці з МВФ, фінансування соціальних статей не зменшувалося. «Я можу сказати, що жодна соціальна стаття не була і не буде скорочена. Все, що скорочували, стосувалося тих витрат бюджету, які не впливають на зарплати, пенсії, субсидії», – підкреслив Віце-прем'єр.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте