Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 03 мая 2024
12:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

«Б... публіцистика» та «П... література» від Книгарні «ВіЗ»

|«« «« »» »»|

«Б... публіцистика» - це актуальна історія в найкращих традиціях. Це досвід попередників помножений на гострі суспільно-політичні проблеми та процеси в Україні. Ці книжки, звісно, не забезпечать автоматичного подолання «еверестів» наших проблем, але вони є необхідною передумовою для сходження.

Серія представляє і сьогодні актуальну публіцистику ХІХ-ХХ століть, а саме таких авторів: Микола Костомаров, Михайло Драгоманов, Пантелеймон Куліш, Іван Франко, Микола Хвильовий, Євген Маланюк, Олег Ольжич, Улас Самчук, Левко Юркевич, Петро Григоренко, Юрій Шевельов, Іван Лисяк-Рудницький, В’ячеслав Липинський, Василь Стус та Іван Багряний.

Кожна з 15-ти книжечок присвячена окремому автору. У кожній – малопоширені, а часом і важкодоступні твори. Особливість серії ще й у тому, що публіцистів представляють наші сучасники. Серед них: Іван Дзюба, Євген Сверстюк, Оксана Пахльовська, Володимир Панченко, Петро Кралюк, Ігор Сюндюков, Юрій Шаповал, Андрій Григоренко, Кирило Галушко, Богдан Тихолоз, Ростислав Семків, Станіслав Кульчицький, Володимир Лис, Сергій Кот та Віктор Андрущенко.

«П... література» – це серія, яка складається із 15 «захалявних» книжечок. А «П...» сумішшю стала публіцистика Бориса Грінченка, Тараса Шевченка (його щоденник і листування), Андрея Шептицького, Симона Петлюри, Михайла Грушевського, Віктора Петрова, Єжи Ґедройця, Михайла Хейфеца, Андрія Сахарова, Ліни Костенко, Юрія Шевельова та Валерія Марченка, Джеймса Мейса... До кожного з них написано «ввідний» курс. Авторами передмов стали: Сергій Грабовський, В’ячеслав Брюховецький, Володимир Панченко, Оксана Пахльовська, Євген Сверстюк, Богдан Тихолоз, Володимир Бойко, Станіслав Кульчицький, Ігор Сюндюков, Володимир Сергійчук, Ігор Гирич, Петро Кралюк, Іван Дзюба, Євгенія Сохацька.

«П... література» - це фактично тематичне та ідейне продовження серії «Б... публіцистика». Можна сказати, що друга є своєрідним підсиленням першої. І навпаки.

Дизайн нашого нового видання сповнений багатьох смислів.

І чимало інших, вартих Вашої уваги, книжок…

Знайти Книгарню «ВіЗ» можна на Карла Маркса, 18, у приміщенні Наукової бібліотеки та за телефонами 050-041-34-45, 097-63-48-317.

У Всесвітній мережі шукайте нас тут: E-mail: vizknyg@gmail.com,
vk.com/club55066997, facebook.com/vizknyg. Завітайте на наш Сайт: viz-knyg.com.ua.

Працюємо щоденно: пн – пт 10:00 – 19:00, сб – нд 11:00 – 18:00.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте