Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 25 апреля 2024
23:47

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Альянс Франсез покажет фильм о СПИДе

Альянс Франсез покажет фильм о СПИДе
Дніпропетровський Альянс Франсез разом зі своїми партнерами (Посольство Франції в Україні, Французький культурний центр, Товариство Червоного Хреста, anti-gorod.com, арт-центр “Квартира”) приймають участь у Міжнародному Дні боротьби проти СНІДу, що проходить щороку 1-го грудня.

З цієї нагоди, Дніпропетровський Альянс Франсез представляє фільм “Свідки”, що супровожуватиметься дискусією на тему СНІДу та буде показаний в арт-центрі “Квартира”.

Фільм “Свідки”
Режисер: Андре Тешіне
Франція/ 2007/ 1год30хв

Неочикувана пристрасть та вторгнення епідемії СНІДу, що все ще сприймається ЗМІ та колективною уявою як ганебна сучасна хвороба, перевернуть з ніг на голову спокійне життя героїв фільму. Кожен стане актором та свідком сучасної драми.

Фільм супровожуватиметься дискусією, яку проводитиме пані Лашко Людмила, Голова Дніпропетровської організації Товариства Червоного Хреста та пані Суббота Лариса, головна медична сестра цієї організації.

Фільм демонструється мовою оригіналу з субтитрами українською мовою.

1 грудня 2010 року, 18:00
Арт-центр “Квартира”
вул. Червона площа, 3, кв. 1
Вхід вільний

Gorod.dp.ua на Facebook.


грешный кот  (26.11.10 15:19): АнтиСпид, а что есть понятие "грех"? Это слово и это понятие придумано людьми и каждый для себя понимает его по-разному.
В арабских странах замуж выходить в 9 лет (со всеми вытекающими послествиями) - не грех, а у нас грех. В то же время, там свинину есть грех - а у нас - национальная традиция.

Организаторы! Я понимаю, что вы все творческие люди свободных профессий... но в 18:00 заканчивается рабочий день у унылого офисного планктона, который (удивительно, да?) тоже хочет прийти и посмотреть этот фильм. Нельзя ли сделать сеанс на 18:30?
Ответить | С цитатой
АнтиСпид  (26.11.10 14:18): Даже дискуссия предусмотрена. Знают, что народ будет протестовать против очередной попытки Западных демократизаторов перепрограммировать духовный менталитет пересичного вдоль и поперек украинца.
Грех он и в Зимбабве грех, чем его ни оправдывай.
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте