Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
10:51

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Дніпрі впроваджують нові методи реабілітації пацієнтів

У Дніпрі впроваджують нові методи реабілітації пацієнтів

Запорукою успішної реабілітації пацієнтів у 4-ій міськлікарні Дніпра стає співпраця досвідчених лікарів цієї лікарні та науковців Дніпропетровського медичного університету.

Детальніше про таку співпрацю та її практичні результати у Дніпропетровському державному медичному університеті розповіли таке:

«Міська клінічна лікарня № 4 міста Дніпра (генеральний директор - Наталія Бут) протягом багатьох десятиліть є клінічною базою Дніпровського державного медичного університету.

Професорсько-викладацький склад 6 клінічних кафедр працює пліч-о-пліч з практичними лікарями над розбудовою сучасної медичної допомоги і реабілітації, підготовкою нових поколінь фахівців.

Відповіддю лікарні на виклики часу стало створення одного з найкращих реабілітаційних центрів країни.

На думку завідувача кафедри фізичної реабілітації, спортивної медицини та валеології професора О. Б. Неханевича, саме така співпраця дає можливість проводити на сучасному рівні реабілітацію пацієнтів і здійснювати навчання фахівців майбутнього – фізичних терапевтів і реабілітологів для системи охорони здоров'я.

Широке визнання лікарні надає спільна робота з кафедрою онкології і медичної радіології. Запровадження надсучасних лікарських засобів і лікувальних технологій хворим здійснюється завдяки співпраці кафедри з провідними компаніями світу. Тут здобувачі освіти отримують можливість ознайомитися з інноваційними підходами лікування і реабілітації онкохворих.

Клінічна лікарня № 4 має великий досвід надання допомоги і реабілітації хворих з професійною патологією. Професорка кафедри внутрішньої медицини 2, фтизіатрії професійних хвороб В. В. Родіонова з викладачами і фахівцями клініки розробили й запровадили комплекс реабілітаційно-відновних заходів для цієї категорії хворих.

Праця науковців і практичних лікарів – складники єдності лікувального й освітнього процесу в сучасному лікувальному закладі, яким є клінічна лікарня № 4 міста Дніпра».

У лікарні працює один з центрів національної реабілітаційної мережі RECOVERY, де військовим допомагають відновлюватися після поранень.

Завдяки проєкту, заснованому Віктором і Оленою Пінчуками, українські поранені військові зможуть проходити відновлення за найвищими стандартами реабілітації.

Центр оснащено сучасними тренажерами з віртуальною реальністю та іншим новітнім обладнанням, що покриває весь спектр функціональних порушень пацієнтів, у тому числі отриманих внаслідок мінно-вибухових травм.

Апарати та тренажери дозволяють відновлювати ходу, втрачені функції верхніх і нижніх кінцівок на високому технологічному рівні.

Протягом поточного року національна мережа інноваційних реабілітаційних центрів RECOVERY включатиме 10 центрів на базі державних медичних закладів. Щороку отримати допомогу в них зможуть понад 11 тисяч пацієнтів.

Фото – Дніпропетровський медичний університет.








Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте