Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
18:49

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Приднепровская строительная академия впервые выиграла грант Евросоюза

Приднепровская строительная академия впервые выиграла грант Евросоюза

Этот грант поможет в течение трех лет расширять образовательные программы ПГАСА.

В Приднепровской государственной академии строительства и архитектуры подробно рассказали, как и благодаря кому удалось получить европейский грант. А также о том, на что будут направлены эти средства.

«ВПЕРШЕ Академія виборола грант Європейського Союзу за програмою Erasmus+ Jean Monnet Actions!

Дана програма присвячена розробці та впровадженню у навчальний процес нових освітніх дисциплін та проведенню досліджень, що сприяють європейській інтеграції України, поширенню європейського досвіду, визначенню пріоритетів стратегій розвитку Європейського Союзу.

Заявку було підготовлено міждисциплінарним колективом вчених академії під керівництвом завідувачки кафедри міжнародної економіки та публічного управління і адміністрування професора Юлії ОРЛОВСЬКОЇ та завідувачки кафедри екології та охорони навколишнього середовища професора Тетяни ЯКОВИШИНОЇ.

Всебічна організаційна підтримка надавалася завідувачкою навчально-наукового центру міжнародної освіти та міжнародного співробітництва доцентом Юлією ДЕГТЯРЬОВОЮ. Активну участь у підготовці заявки прийняли доцент Вероніка ЧАЛА та Голова Ради молодих вчених академії Крістіна ДРИГОЛА.

Проєкт із промовистою назвою EUGREEN спрямовано на поширення та впровадження в Україні європейського досвіду розвитку зеленої економіки. Плануються як навчання за новими освітніми дисциплінами, так і чисельні круглі столи із представниками бізнесу та місцевої влади, квести, конференції, публікації. Проєкт одержав високу оцінку Європейської комісії: 90 балів із 100 можливих (при мінімально необхідних 70 балах).

Попереду – три роки творчої, захоплюючої та дуже інтенсивної роботи. Бажаємо успіхів команді!».

Фото – ПГАСА.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте