Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
22:02

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Олимпийский дом Днепра продолжает помогать военным и детям-переселенцам

|«« «« »» »»|

Гуманитарный хаб Олимпийского дома и Украинской ассоциации футбола отправил очередные партии необходимого груза.

Бойцам на передовую были отправлены продукты питания, необходимое снаряжение и вещи по индивидуальным запросам бойцов. Об этом вице-президент УАФ Алан Плиев сообщил следующее:

«Продовжуємо підтримувати військових, які боронять кордони Дніпропетровщини і не тільки.

Хлопцям доставили продукти харчування, а також низку необхідних засобів і речей за їх запитом.

Бригаду №… наш дніпровський гуманітарний штаб відвідує на постійній основі. Усі потреби військових намагаємося закривати у найкоротші терміни».

А в городе Каменское (где сейчас много переселенцев с детьми из Донбасса) была доставлена большая партия детских вещей, детского питания, медикаментов, подгузников и другого.

Об этом рассказал глава Днепровской ассоциации футбола Виктор Андрухив:

«Наш гуманітарний штаб УАФ завітав у місто Кам'янське, яке прийняло дуже багато найменших переселенців із Сєвєродонецька, Краматорська, Рубіжного та інших міст, які зараз знаходяться на лінії вогню.

Саме тут оперативно відпрацювали локацію і доставили першу частину з 6 отриманих тонн дитячого харчування для немовлят, продуктові набори, підгузки та речі першої потреби.

Спасибі моєму колезі голові Кам’янської асоціації футболу Едуарду Коряку, який заздалегідь організував зустріч з місцевими переселенцями, дітками, мамами з немовлятами. Радий, що їм вдалося поспілкуватися з нашими футбольними зірками та отримати гуманітарну допомогу, солодкі подарунки та брендовані м’ячі УАФ.

Нехай кожне немовля, кожна дитина та їхні батьки будуть в безпеці, а ми з нашими легендарними футболістами та Олімпійськими чемпіонами будемо підтримувати їх!».

Фото – Алан Плиев, Виктор Андрухив.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте