Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
21:07

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Как Олимпийский дом Днепра продолжает помогать переселенцам

|«« «« »» »»|

Очередные партии помощи отправились в Кривой Рог, Желтые Воды и Павлоград.

Городской сайт уже не раз сообщал об открытии Гуманитарного хаба при Олимпийском доме Днепра и о том, кому и как он помогает.

Очередные машины в самым необходимым, а также спортивной формой и амуницией отправились в города нашей области, где нашли приют дети, бежавшие от войны.

О поездке в Кривой Рог президент УАФ Андрей Павелко рассказал следующее:

«За кілька десятків кілометрів йдуть важкі бої, але зусиллями хоробрих воїнів місто є надійним форпостом на півдні України. Кривий Ріг дає прихисток близько 50 тисячам вимушених переселенців з тимчасово окупованої сусідньої Херсонської області та прифронтових районів Дніпропетровської області. Серед них багато дітей.

Разом з головою військової адміністрації міста Олександром Вілкулом обговорили питання евакуації і розміщення діток в безпечних регіонах України і в партнерів УАФ за кордоном. Зокрема групу дітей з міста Координаційний центр УАФ допоміг розмістити в Іспанії. Домовились про співпрацю з гуманітарним хабом УАФ, який функціонує в Дніпрі.

Відвідали стадіон “Металург”. Реконструкцію арени було розпочато в рамках програми Президента України. Віримо, що після нашої перемоги її успішно буде завершено і ми відкриємо її разом з воїнами-захисниками України і матчем національної збірної України.

Після стадіону заїхали в академію “Кривбасу” і зустрілися з дітьми-переселенцями з Херсонщини і Харківської області, які зараз живуть і тренують на базі клубу. Поспілкувалися і подарували малечі м’ячі.

З іншою групою дітей вимушених переселенців зустрілися в Жовтих Водах. Тут після перемоги у війні з рашистами буде зведено новий футбольний майданчик і зростатимуть майбутні зірки наших національних збірних. Говорили про це під час зустрічі з мером Жовтих Вод Дмитром Ханісом та волонтерами. А поки футбольна спільнота в регіонах допомагає воїнам усім необхідним для якнайшвидшого вигнання окупантів. Слава Героям! Слава Україні!».

А еще одна партия гуманитарной помощи была доставлена детям-переселенцам в Павлоград.

Вот что об этом сообщил первый вице-президент УАФ Алан Плиев:

«Сьогодні штаб УАФ доставив гуманітарну допомогу центру тимчасового розміщення переселенців у м. Павлоград. За дорученням президента УАФ виконали запит на продукти харчування, засоби гігієни, речі першої необхідності.

У цьому центрі зараз перебувають понад 150 осіб, з яких приблизно 35 - діти.

Павлоград офіційно не приймає переселенців, адже у місті існує велика небезпека обстрілів і бойових дій в найближчих районах. Проте, не всі родини мають змогу виїзду в інші регіони, а тому вони особливо потребують нашої підтримки.

Вже традиційно, за допомогою футболу намагалися створити добру та мирну атмосферу для дітей.

Тим паче, що до нашої команди сьогодні долучився друг, відомий футболіст, Олімпійський чемпіон (Сеул - 1988) Олексій Чередник, за що я особисто йому вдячний.

Подарували дітям м’ячі, форму, грайливе тренування. Змагальний настрій особливо дівчат був на висоті. І з таким цілеспрямованим підростаючим поколінням - нам нема чого переживати за країну!

Все буде - Україна!».

Гуманитарная работа продолжается.

Фото со страниц Андрея Павелко и Алана Плиева.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте