Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
00:07

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Запрошуємо на Тиждень kmbs – вперше в Дніпрі!

Запрошуємо на Тиждень kmbs – вперше в Дніпрі!

Аби допомогти керівникам систематизувати «правильні рухи» в бізнесі, починаючи зі стратегії і завершуючи ефективною командною взаємодією, Києво-Могилянська бізнес-школа (kmbs) розробила новий формат — Тиждень kmbs в регіонах.

В Дніпрі Тиждень відбудеться вже найближчим часом – 13-19 листопада.

Це будуть 7 днів інтелектуальної напруги, потужна ін'єкція для професійного та особистісного розвитку управлінців, які прагнуть якісних змін в собі, своїх компаніях та своєму регіоні.

Ступінь занурення обираєте тільки ви — від тотального, в усі програми та події Тижня, до участі в окремих навчальних форматах.

Програма Тижню в Дніпрі:

- 13-15 листопада – програма «Стратегічні студії» – інтенсив зі створення проривної стратегії для власника та його команди.

- 14 листопада – зустріч-знайомство з kmbs – поговоримо про філософію та підходи до навчання kmbs, МВА-програми та програми управлінського розвитку.

- 15-17 листопада – програма «Перезавантаження для ТОП-ів», де з'ясуємо, як оновити внутрішній ресурс керівника, вийти на спільні смисли та орієнтири в команді, налагодити таку організаційну культуру, де кожний розуміє свою роль та взаємодіє з іншими для досягнення стратегічних цілей бізнесу.

- 18 листопада – kmbs IDEA days «Від Agile до осмисленої компанії» – на зустрічі поговоримо про підхід «осмисленої компанії» (For-purpose Enterprise), як нову тенденцію сучасного управління.

- 18-19 листопада – програма «Організації майбутнього: від гнучких компаній до холакратії», де дізнаємось, як побудувати компанію, здатну швидко змінюватись та реагувати на нові виклики.

Більше дізнатись про Тиждень kmbs у Дніпрі та зареєструватись вам допоможе Ольга Шаульська, менеджер програм управлінського розвитку kmbs в регіонах:
067 557 02 43, shaulskaya.olga@gmail.com

Через співпрацю з регіональними партнерами в різних областях України, Києво - Могилянська бізнес - школа системно реалізує свою програму Develop Ukraine – задля підготовки професійних управлінців та формування спільноти лідерів, які забезпечать якісний розвиток країни.

Долучайтесь та будьте першими.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте