Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
00:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині підліток попал до реанімації через вибух гранати

На Дніпропетровщині підліток попал до реанімації через вибух гранати

Небезпечний боєприпас привіз із зони АТО дядько потерпілого.

Подія сталася 5 вересня у с. Новолозуватівка Межівського району. Близько 17:30 до поліції повідомили, що на узбіччі дороги хлопець потребує медичної допомоги.

Потерпілого доставили до лікарні, де йому діагностували вибухове поранення живота та внутрішньочеревну кровотечу.

На місце події виїхали слідчі, оперативники та вибухотехніки. Поліцейські встановили, що поранений – 13-річний хлопець с. Новолозуватівка. Поранення він отримав в результаті вибуху гранати Ф-1 під час руху на велосипеді. З’ясувалося, що небезпечний боєприпас привіз із зони АТО дядько потерпілого. Кілька років граната зберігалася на горищі бабусі хлопця, поки вона не потрапила до рук підлітка. Під час обшуку в її будинку поліцейські виявили ще 6 патронів калібру 5,45 мм.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин), ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою відміткою «нещасний випадок».




Gorod.dp.ua на Facebook.


Мизантроп  (06.09.17 14:17): Вот дядя попал. Ото нехер ездить, куда не зовут. И привозить оттуда то, что не следует. Вот такие ветераны АТО - встречайте! Думаете, он один такой? Исключение? Не думаю. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті