Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пн, 29 квітня 2024
18:01

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Влад Фрейзер


12 червня 2019, 20:13

Завдяки співпраці АМУ з Урядом малі міста отримають авто для перевезення осіб з інвалідністю

Раніше на спеціальні автомобілі для перевезення осіб з інвалідністю могли розраховувати виключно міста районного значення та об’єднані територіальні громади (окрім ОТГ, які утворились з центром в місті обласного значення). Сьогодні Кабінет Міністрів України вніс зміни до Постанови, якою затверджено Порядок використання коштів, передбачених у Держбюджеті для придбання спеціально обладнаних авто для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату.
Відповідно до внесених змін тепер можливість отримати від Уряду спеціально обладнане авто для перевезення людей з обмеженими фізичними можливостями мають і міста з чисельністю населення до 50 тис. осіб. А все завдяки тісній і постійній співпраці Асоціації міст України з Урядом та Міністерством соціальної політики України щодо вирішення питань органів місцевого самоврядування у сфері соціального захисту населення.
Умовами забезпечення спеціально обладнаними автомобілями є:
- проживання не менше ніж 25 осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату та не мають в особистому користуванні та в користуванні законних представників автомобілів;
- функціонування служби з перевезення, або наявність рішення про утворення її в поточному році;
- наявність документів, що підтверджують затвердження видатків на поточний рік для фінансування служби з перевезення;
- меморандум щодо роботи служби з перевезення, укладений між виконавчими органами рад та громадськими об'єднаннями, ініціативними групами осіб з інвалідністю та батьками дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату.










Переглядів: 245
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті