Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Сб, 27 квітня 2024
06:58

БЛОГИ

RPL-Dnepr


16 травня 2019, 12:25

«Три блоки реформ можна провести ще до виборів» – глава депутатського об'єднання «Незалежність і розвиток» Сергій Рибалка

Ще до виборів в парламент відкривається вікно можливостей для прийняття низки важливих законів, заявив в інтерв'ю «Українським новинам» екс-глава банківського комітету Верховної Ради і лідер міжфракційного об'єднання «Незалежність і розвиток» Сергій Рибалка.
«Тиск на парламент команди Порошенко, який уходить, сильно послабшав. Всім політичним силам потрібно показувати свою результативність виборцям. Відкривається вікно можливостей для прийняття низки важливих законів», - сказав народний депутат.
Він назвав три блоки реформ, які можна провести ще до виборів.
«Перше. Для підвищення ефективності влади потрібні закони про імпічмент, тимчасові слідчі комісії і скасування депутатської недоторканності. Всі повинні бути рівними перед законом», - вважає Сергій Рибалка.
Другим блоком депутат назвав реформу СБУ, Генпрокуратури та інших силових органів. «Тотальна корупція і викачування хабарів з бізнесу вбивають бажання у будь-якого інвестора працювати в Україні. До виборів можна встигнути прийняти закон про СБУ, позбавивши її права займатися економічними злочинами. Завдання спецслужби – протидія загрозам нацбезпеки, контррозвідка і боротьба з тероризмом. Досить доїти бізнес і переслідувати політичних опонентів влади. Народ все бачить», - сказав лідер міжфракційної групи.
Третім блоком Сергій Рибалка назвав пакет законопроектів щодо реформи фінансового сектора і підтримки розвитку малого та середнього бізнесу. «Вкрай важливо прискорювати економічне зростання. І для цього потрібно створити умови», - сказав народний депутат.
Міжфракційне депутатське об'єднання «Незалежність і розвиток», до якого увійшли народні депутати з БПП, «Народного фронту», Радикальної партії, «Опозиційного блоку» і групи «Воля Народу», було зареєстровано у Верховній Раді в квітні 2019 року.


Останній раз редагувалося: 16.05.2019 12:25


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті