Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Чт, 28 березня 2024
12:26

БЛОГИ

RPL-Dnepr


25 квітня 2019, 11:06

Сергій Рибалка очолив нову депутатську міжфракційну групу «Незалежність та розвиток»

У Верховній Раді створено нове міжфракційне об'єднання «Незалежність та розвиток», до якого увійшли депутати з БПП, «Народного фронту», «Опозиційного блоку», Радикальної партії, і групи Воля народу.
Про це заявив в середу на сесії голова парламенту Андрій Парубій. Очолив нову депутатську групу член фракції «Радикальної партії» Сергій Рибалка.
У коментарі агентству «Українські новини» він заявив, що «депутати з різних політичних сил закликають усіх політиків об'єднатися навколо цілей розвитку України» і висловив упевненість, що чисельність групи зростатиме. «Я знаю настрої прогресивних колег – в умовах зміни влади Верховна Рада не повинна бути бездіяльною. І якщо новий президент не має досвіду і чіткої програми – ми йому допоможемо», - сказав лідер нового міжфракційного об'єднання.
Він заявив, що нова група покаже приклад об'єднання «для обговорення та просування реформ, важливих для всього українського суспільства». «Двоє виборів поспіль. Часу на розкачку немає. Величезний рівень держборгу, на обслуговування якого витрачаємо більше, ніж можемо заробити в результаті невеликого зростання. Сировинна економіка і тотальна корупція програмують наступні кризи. Залишається ризик подальшого розпаду України. Тому не можна втрачати ще пів року на політичні чвари і коаліційні торги», - заявив Сергій Рибалка.
За його словами, «народ України хоче змін – це він яскраво продемонстрував на президентських виборах». «Величезна підтримка Зеленського свідчить: люди не пробачили владі корупцію та імітацію реформ. Люди не відчули результатів у своїх кишенях, не побачили справедливості в судах, втомилися шукати гідну роботу і продовжують виїжджати за кордон. Але результат виборів – це шанс для нас усіх об'єднатися і почати працювати над справжніми перетвореннями, які кардинально змінять життя людей», - сказав Сергій Рибалка.


Останній раз редагувалося: 25.04.2019 11:06


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті