Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Чт, 25 квітня 2024
23:19

БЛОГИ

RPL-Dnepr


3 червня 2019, 10:27

Сергій Рибалка на Дніпропетровщині відкрив волонтерський центр

Сергій Рибалка 1 червня в с. Веселе Синельниківського району Дніпропетровської області відкрив приміщення волонтерського центру «Надія». Там працюватиме недільна школа для дітей, центр психологічної реабілітації військових та відділ гуманітарної допомоги.
«Щиро вдячний за сприяння у будівництві центру і допомогу Юрію Помазану, Сергію Бєлому, нашим волонтерам: Левюк Сергію, Моторину Єгору, Гавриличу Євгену, а також нашим військовим із АТО: Колисниченко Дмитру, Луцак Юрію, Прядко Сергію, Ковальчуку Віктору, Захарову Олегу, Геращенко Наталії, Крепович Костянтину, Губі Василю. Ми робили і продовжимо робити все, щоб допомогти нашим хлопцям, які захищають Україну, повернутися до нормального життя і знайти роботу», - підкреслив Сергій Рибалка.
Народний депутат регулярно допомагає нашим бійцям, адже вони потребують як фізичної, так і психологічної реабілітації. І кожен з нас в змозі допомогти бійцям повернутися до стабільного нормального життя.


Останній раз редагувалося: 03.06.2019 10:27


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті