Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 07 мая 2024
12:28

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Радикальная партия Олега Ляшко обвинила начальника милиции Днепродзержинска в «покрывании титушек»

Радикальная партия Олега Ляшко обвинила начальника милиции Днепродзержинска в «покрывании титушек»
Не успел полковник Роман Кравцов уйти с должности начальника милиции Днепродзержинска, как местная организация Радикальной партии Олега Ляшко обвинила его в «покрывании титушек», пишет сайт «Град-Дндз».

В опубликованном заявлении днепродзержинской организации радикальной партии говорится:

«Нещодавні події на сесії Дніпродзержинської міської ради 30 липня, на якій громада вимагала відставки мера-корупціонера регіонала Станіслава Сафронова, продемонстрували як близько до нас знаходиться ворог України.

Банда «тітушок» під керівництвом кримінального авторитета і ритуального вбивці Ігоря Продана разом з представниками путінського молодіжного руху «НАШИ» стали на захист мера. Вони зірвали сесію, вишикувавшись в три ряди перед присутніми депутатами і громадськістю, силою виштовхавши депутата Віталія Купрія, який просто хотів передати меру резолюцію громади з вимогою відставки.

Під час сесії присутні громадяни розпізнали в бандитах осіб, які приймали участь в антимайданівських виступах та масових заворушеннях, які відбулись 26 січня 2014 року біля Дніпропетровської облдержадміністрації.

Зокрема, міліція була повідомлена, що саме польовий командир «тітушок» Ігор Продан наніс черепно-мозкову травму середньої тяжкості одному із присутніх на сесії. Віталій Купрій вимагав від міліціонерів затримати головного «тітушку» та ще декількох підозрюваних осіб.

Проте присутній на місці подій вже екс-начальник Дніпродзержинської міліції Роман Кравцов надав вказівку своїм підлеглим створити коридор для того, щоб злочинці могли втекти.

На теперішній час стало відомо, що полковник Роман Кравцов залишив Дніпродзержинськ та терміново підвищений на генеральську посаду начальника міліції на Придніпровській залізниці. Це призначення викликало подив у громадськості.

Не зважаючи на численні факти дерибану землі, розкрадання бюджетних коштів і майна територіальної громади, за весь час своєї роботи Кравцов не притягнув до відповідальності жодного чиновника. Після короткої паузи, в місті продовжує квітнути наркоторгівля та оборудки з металобрухту.

Слід згадати, що взимку полковник Кравцов відправляв майже весь особистий склад місцевої міліції для того, щоб зупинити мирні протести на Майдані. Саме Кравцов закрив кримінальну справу проти сепаратистів і «тітушок», які 23 лютого на площі Леніна в Дніпродзержинську під російським «триколором» напали з арматурою, кийками і бійцовими собаками на учасників мирної паніхіди за загиблою «Нібесною сотнею».

Невже історія нас нічого не вчить? Нахабність і лицемірство керівництва МВС поступово наближує нас до третього Майдану, який відбудеться після перемоги АТО, але вже, мабуть, зі зброєю в руках».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:


Днепродзеожинец  (07.08.14 12:28): Нравиться больше всего фраза "мирные протесты на майдане"? ахах Работников органов и Беркут закидывали зажигательными смесями и всячески провоцировали "мирные протестанты с Майдана" Ответить | С цитатой
Марина Самитова  (06.08.14 12:36): Я присутствовала на этой сесии, честно говоря когда шла туда, ещё сомневалась, стоит ли менять мэра, но увидив тот цырк, который Сафронов устроил, купив для этой сесии титушек и спрятавшись за этими бритоголовыми молодчиками, а милиция защищала не народ и депутатов а титушек, и послушав, что об этом всём говорят депутаты между собой, я паняла , что Сафронова вместе с начальником милиции нужно гнать из власти поганой метлой. Ответить | С цитатой
Ёж  (06.08.14 10:47): почему он не обвиняет в создании титушек Удода Вилкула и Ступака??? Ответить | С цитатой
Горожанин  (05.08.14 15:59): Ха! И это недовольство чуется от партии, лидер которой - Ляшко - обнародовал через фейсбук дислокацию какательных батальонов укропов, после чего ополченцы их хорошенько пощипали! А значит, уже есть прекрасный повод наказать его за "измену родине и пособничеству сепаратистам"! Ответить | С цитатой
Достали  (05.08.14 14:03): Клоун писюнковый этот ваш ляшко. Выборы скоро вот и пиарится. Тьфу. Ответить | С цитатой
так точно  (05.08.14 11:05): в днепродыме собираются стаи титушек которые скоро опять начнуть качать в днепре митинги, нужно истреблять их заранее пока путинские прусаки не расползлись по области Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте