Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 08 мая 2024
05:06

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 8 ноября

Криминальная сводка на 8 ноября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

7 листопада до працівників Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління вiд лiкаря бригади швидкої медичної допомоги надiйшло повідомлення про те, що по вул. Талiнськiй було виявлено труп чоловiка. Виїздом на мiсце, за вказаною адресою, iз саднами обличчя було виявлено труп безробітного, 43-річного мiсцевого жителя. За скоення злочину працівниками карного розшуку були затриманi безробітні, раніше судимі, 43 та 28 річні громадяни.

Як з’ясувалося пiд час спiльного розпиття спиртних напоїв, мiж потерпілим та одним із зловмисників виникла сварка, в ходi якої останній руками i ногами побив потерпiлого, спричинивши вказанi тiлеснi ушкодження. Пiсля того, як постраждалий перестав подавати ознаки життя, зловмисники винесли труп залишивши його бiля будинку та викликали бригаду швидкої медичної допомоги.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.


7 листопада до працівників Новомосковського міського відділу міліції звернулась 30-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що о 21.30 по вул. Радянськiй, невiдомий шляхом ривка, заволодiв гаманцем з грошима у сумі 300 гривень та мобільним телефоном. За скоєння злочину був затриманий безробітний, ранiше судимий, 32-річний громадянин.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст.186 (грабіж) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


7 листопада до працівників Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернувся безробітний, 38-річний громадянин, iнвалiд 3-ї групи. Заявник повідомив про те, що о 21.20 у пiд'їздi його будинку малознайомий чоловік, шляхом ривка, заволодiв мобільним телефоном. За скоєння злочину по «гарячих слiдах» був затриманий 32-річний місцевий мешканець. Наразі, викрадене - вилучено.

За цим фактом слідчим віділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст.186 (грабіж) КК України.


7 листопада працівники Нікопольського міського відділу міліції пiд час проведення оперативно-розшукових заходів, по вул. Калiнiна, у безробітного, ранiше судимого, 34-річного мiсцевого жителя вилучили обрiз одноствольної мисливської рушницi, 20-го калiбру. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження.

За цим фатком слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.


7 листопада до працівників Кіровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління надiйшло повідомлення про те, що бiля пам'ятника «В.П. Чкалову» на територiї мiського парку «iм. Лазаря Глоби», було виставлено 7 наметiв та проводиться мiтинг. Виїздом на мiсце встановлено, що вказанi агiтацiйнi намети були виставленi представниками однієї із політичних партій та бiля них зібралось близько 25 осiб на мітинг.

Враховуючи, що за повiдомленням Днiпропетровського мiськвиконкому будь-якi заяви на проведення вказаного заходу не надходили, даний мiтинг є несанкцiонованим, у зв'язку з чим вiдносно відповідального за мітинг було складено адмiнiстративний протокол за ст.185-1 КУпАП. Адмiнiстративнi матеріали були направленi до районного суду для розгляду, за рiшенням якого на організатора було накладено адмiнiстративне стягнення у виглядi попередження.

О 20.00 намети були прибранi мiтенгувальниками, останнi без порушення громадського порядку розiйшлись.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте