Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 22 мая 2024
11:32

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 6 августа

Криминальная сводка на 6 августа
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

4 серпня до працівників Царичанського райвідділу міліції вiд громадян надiйшло повідомлення про те, що бiля кiоску по вул. Тельмана, у с. Китайгород у Царичанському районi було виявлено труп чоловiка. Виїздом на мiсце бригади швидкої медичної допомоги з тiлесними ушкодженнями у виглядi саден обличчя та лiктьових суглобiв було виявлено труп безробітного, 50-річного громадянина. Згідно з актом судово-медичної експертизи смерть чоловіка настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми, яка супроводжувалась крововиливом пiд оболонку головного мозку i ускладнились набряками та сдавленням головного мозку. Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину був затриманий безробітний, ранiше судимий, 22-річний місцевий мешканець. Зловмисник, в ході розпиття спиртних напоїв, на грунтi виниклої сварки, побивши потерпілого руками i ногами по обличчю та тулубу, спричинив вказні тiлеснi ушкодження, пiсля чого, покинувши його на мiсцi бiйки. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.


4 серпня до працівників Дніпровського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що бригадою швидкої медичної допомоги iз тiлесними ушкодженнями рiзного ступеню тяжкостi були доставленi троє чоловiкiв. Виїздом на мiсце було встановлено, що о 21.40 в гостях у безробітного 45-річного господаря оселі знаходилися: безробітний, раніше судимий, 51-річний громадянин та раніше судимий, 54-річний чоловік разом зі своєю співмешканкою.

В ході розпиття спиртних напоїв, пiд час раптово виниклої сварки, на грунтi ревнощiв до жінки її спiвмешканець кухонним ножем спричинив проникаюче колото-рiзане поранення грудної клiтини, рiзану рану шиї гостю та рiзану рану грудної клiтини господарю оселі. Пiсля чого один із потерпілих вихопивши нiж з руки зловмисника спричинив останньому проникаюче колото-рiзане поранення черевної порожнини.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство) КК України.


4 серпня до працівників Заводського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління звернувся 48-річний слюсар. Заявник повідомив про те, що о 16.00 бiля його будинку, двоє невiдомих побивши руками по обличчю та головi, заволодiли мобiльним телефоном та грошима у сумі 150 гривень. За скоєння злочину по «гарячих слiдах» був встановлений та затриманий безробітний, ранiше судимий 29-річний місцевий мешканець.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України.

Наразі прийняті заходи для затримання співучасника злочину.


4 серпня до працівників Ленінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулась безробітна, 42-річна жінка. Заявниця повідомила про те, що о 11.00 у пiд`їздi її будинку, невiдомий, шляхом ривка, заволодiв електронною книжкою у її 11-річної доньки.

За скоєння злочину був встановлений та затриманий 14-річний молодик. Наразі, за цим фактом ведеться слідство.


28 липня до працівників Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що бригадою швидкої медичної допомоги вiд магазину по вул. Свiтлогорськiй, з колото-рiзаним пораненням грудної клітини та алкогольною iнтоксикацiєю було доставлено безробітного, 26-річного мiсцевого жителя. Потерпілий пояснив лiкарям, що зазначенi тiлеснi ушкодження йому складаним ножем спричинив безробітний, 24-річний мiсцевий житель. Наразі зловмисник затриманий.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.


8 липня до працівників Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що до них з колото-рiзаним пораненням черевної порожнини була доставлена 39-річна мiсцева жителька.

Потерпіла пояснила, що о 07.35 коли вона йшла на роботу невiдомий, спричинивши їй ножем колото-рiзане поранення, намагався заволодiти сумочкою, але свiй злочинний намiр до кiнця не довiв (потерпiла почала кричати та кликати на допомогу) та з мiсця злочину втiк.

За скоєння злочину працiвниками карного розшуку був затриманий безробітний, ранiше судимий 24-річний мiсцевий житель.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 4 ст. 187 (розбій) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.


За пограбування 47-річної громадянки, що мало мiсце 8 липня працівниками Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління був встановлений та затриманий безробітний, ранiше судимий, 35-річний громадянин.

Викраденi сережки, ланцюжок з хрестиком, каблучкою iз жовтого металу, сумка з двома мобiльними телефонами, косметичка, босонiжки, гаманець та двi кредитнi картки - вилучено. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


4 серпня до працівників Новомосковського міського відділу міліції від чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що бригадою швидкої медичної допомоги з приватної оселi по вул. Красiна, у с. Знаменiвка, з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та алкогольною iнтоксикацiєю було доставлено безробітного, 40-річного господаря оселі. Потерпілий пояснив лiкарям, що зазначенi тiлеснi ушкодження бiля власного домоволодiння йому спричинив безробітний, ранiше судимий, 26-річний односелець.

5 серпня о 01.40 вiд отриманих тiлесних ушкоджень чоловік, помер. Як з’ясувалося, 3 серпня о 21.00 зловмисник перебуваючи в станi алкогольного сп'янiння, проходячи повз домоволодiння потерпілого, на грунтi ранiше складених неприязних вiдносин, через розподiл меж присадибних дiлянок, пiд час сварки, штовхнув останнього в груди від чого він впав та ударився головою об землю.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте