Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 28 апреля 2024
10:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 12 июля

Криминальная сводка на 12 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

11 липня до працівників Синельниківського міського відділу міліції вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що бригадою швидкої медичної допомоги iз одного із будинків по вул. Заводська в с. Роздори у станi алкогольного сп'янiння, з відкритою-черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, переломом основи черепа у непритомному станi був доставлений безробітний, 51-річний громадянин. Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину був затриманий 42-річний громадянин.

Зловмисник 10 липня о 22.00 на подвiр'ї свого домоволодiння, в ходi раптово виниклої сварки яка виникла на грунтi ревнощiв в результатi того, що потерпілий розпивав спиртнi напої з його дружиною, уламком металевої труби нанiс йому бiля п'яти ударiв по головi та тулубу. Знаряддя злочину - уламок металевої труби - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.


11 липня до працівників Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернувся безробітний, 30-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що о 02.30 невiдомий, пiд погрозою ножа, вимагав грошi у його 17-річного брата, але свiй злочинний намiр до кiнця не довiв вiд незалежних причин та з мiсця злочину втiк. За скоєння злочину «по гарячим слiдам» був затриманий безробітний, 54-річний місцевий мешканець. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 187 КК України (грабіж).


11 липня до працівників Жовтневого райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулась 17-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що о 05.50 бiля одного із кафе невiдомий, шляхом ривка, заволодiв її мобiльним телефоном.

За скоєння злочину по «гарячим слiдам» був затриманий безробітний, 19-річний мiсцевий житель. Наразі, викрадене вилучено. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 186 КК України (грабіж).


11 липня до працівників Баглійського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління під час проведення оперативно-розшукових заходів в одній із квартир по вул. Локтюхова у безробітного, 34-річного господаря оселі було вилучено 50 патронiв калiбру 5.6 мм. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для дослiдження.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).


11 липня працівники Дніпровського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління при проведеннi оперативно-розшукових заходів бiля одного із магазинів по бульвару Будiвельникiв у безробітного, ранiше судимого, 25-річного мiсцевого жителя було вилучено саморобний однозарядний пристрiй типу «Самопал», який складається з металевої трубки дiаметром 80 мм., довжиною 147 мм, з отвором для пiдпалювання та прикрiпленої до дерев'яної рукоятки. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).


10 липня працівниками Бабушкінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що бригадою швидкої медичної допомоги iз однієї із квартир по вул. Інженернiй у станi алкогольного сп'янiння з проникаючим колото-рiзаним пораненнями черевної порожнини до хiрургiчного вiддiлення лiкарнi був доставлений безробітний, ранiше судимий за грабежі, 33-річний мiсцевий житель.

Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину був затриманий безробітний, раніше судимий, 35-річний знайомий потерпілого. Зловмисник 10 липня за мiсцем свого мешкання, пiд час розпиття спиртних напоїв в ходi раптово виниклої сварки на грунтi ревнощiв, кухонним ножем, вдарив потерпілого у живiт, спричинивши вищевказане тiлесне ушкодження, пiсля чого з мiсця злочину втiк. Наразі, знаряддя злочину - кухонний нiж - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).


За пограбування 27-річного громадянина, що мало мiсце 6 липня працівниками Нікопольського міськвідділу міліції був затриманий безробітний, ранiше судимий, 31-річний місцевий мешканець. Викрадений мобільний телефон вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


9 липня до працівників Новомосковського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що о 03.20 до квартири по вул. Молодiжнiй, в с. Мелiоративне, де мешкає безробітна, 26-річна громадянка та її безробітний, ранiше судимий чоловiк, через незачинене вiкно 2-го поверху, проникли двоє невiдомих, якi пiд погрозою застосування фiзичного насилля заволодiли трьома мобiльними телефонами, планшетним комп'ютером, фотоапаратом та грошима у сумі 10 000 гривень та 12 000 доларiв США.

За скоєння злочину був затриманий безробітний, раніше судимий, 31-річний громадянин.

Наразі, прийняті заходи для затримання співучасника злочину. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 186 КК України (грабіж).

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Nord  (12.07.12 13:08): Днепродзержинский самопал с трубкой диметром 80 мм и длиной 147 мм - это уже пушка - гаубица. Ответить | С цитатой
адвокат2  (12.07.12 12:53): Опять безработные чудят без баяна))) Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (13)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (12)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте