Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 16 мая 2024
23:48

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 24 апреля

Криминальная сводка на 24 апреля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.
23 квітня до працівників Криворізького райвідділу міліції з приймального вiддiлення лiкарні надiйшло повiдомлення про те, що о 07.00 до приймального вiддiлення, з мiсця свого мешкання по вул. Пролетарська, в с. Орджонiкiдзе, Криворiзького району, з одним рiзаним непроникаючим пораненням черевної порожнини було доставлено безробітного, 31-річного громадянина, який пояснив лiкарю, що бiля пiд'їзду його будинку, зазначенi тiлеснi ушкодження йому спричинив невiдомий. Пiсля надання першої медичної допомоги, постраждалого було госпiталiзовано до хiрургiчного вiддiлення лікарні.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину була затримана безробітна, 28-річна спiвмешканка потерпiлого. Зловмисниця о 23.00 за мiсцем спiльного мешкання, пiд час спiльного розпиття спиртних напоїв, на грунтi раптово виниклих неприязних вiдносин, в ходi сварки кухонним ножем спричинила співмешканцю вищевказане тiлесне ушкодження. Знаряддя злочину - кухонний нiж, вилучено. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.


23 квітня до працівників Тернівського райвідділу міліції Криворізького міського управління по телефону вiд лiкаря надiйшло повiдомлення про те, що вiд одного із будинків по вул. Тiмiрязєва у Тернiвському районi м. Кривий Рiг, з проникаючим колото-рiзаним пораненням черевної порожнини, рiзаним пораненням тiм'яної областi голови було госпiталiзовано безробітного, 26-річного мiсцевого жителя. Потерпілий повiдомив, що вищевказанi тiлеснi ушкодження йому спричинив безробітний, 39-річний мiсцевий житель. Коли правоохоронці затримали зловмисника він розповів, що о 16.45 знаходячись в станi алкогольного сп'янiння, вiн зустрiв потерпілого, який не повертав йому борг в сумi 80 гривень.

На грунтi цього мiж ними виникла сварка пiд час якої затриманий кухонним ножем, який був при ньому, спричинив вищевказанi тiлеснi ушкодження. Знаряддя злочину - кухонний нiж, вилучено.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження).


23 квітня працівниками Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів бiля одного із будинків по вул. Передовiй у безробітного, ранiше судимого, 25-річного мiсцевого жителя було вилучено обрiз двоствольної мисливської рушницi, 16-го калiбру. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).


За пограбування 38-річного громадянина, що мало мiсце 15 квітня, працівниками Самарського райвідділу міліції був затриманий безробітний, 28-річний громадянин. Викрадений мобiльний телефон - вилучено. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу ч.2 ст. 186 КК України (грабіж).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте