Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 25 апреля 2024
22:05

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Коммунальные службы ликвидируют последствия непогоды

Коммунальные службы ликвидируют последствия непогоды
Понад 40 повалених внаслідок негоди дерев та гілок прибрали комунальники протягом останніх двох днів. Про це повідомили на комунальному підприємстві “Місьзеленбуд”.

Зокрема, роботи виконані на вулиці Трамвайна, 45, Енергетична, 7, розі проспекту Пушкіна і вулиці Філософська, проспекті Правди (у районі шляхопроводу “Сонячний”) та інших. Сьогодні бригади підприємства працюють на вулиці Гоголя, 14-а, вулиці Погребняка, 18-а, на розі вулиць К. Цеткін і Шевченка та проспекту Гагаріна і вулиці Чернишевського, проспекті Калініна, 77, вулиці Орловська, 6, 8 та інших.

Через велику кількість опадів у деяких районах містах значно підвищився рівень води. У ці дні 4 бригади комунального підприємства “Гідроспоруди” відкачували воду на проспекті Правди та Воронцова, на вулицях Каруни, Плеханова, Малиновського, Маяковського, Набережна Перемоги, на перехресті вулиць Білостоцького-Мурманська.

Окрім того, комунальники вже очистили у місті близько 80 дощоприймальних та 15 оглядових колодязів, а також промили понад 80 погонних метрів підключень решіток до колекторів, повідомляють на “Гідроспорудах”. Сьогодні три бригади підприємства відкачують мотопомпами воду на вулиці Коцюбинського, 10, між вулицями Леніна і Плеханова та у парку ім. В. Дубініна.

За цей же період ремонтні бригади комунального підприємства “Міськсвітло” відновили пошкоджені мережі зовнішнього освітлення більш ніж на 20 міських вулицях.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:


Limonad  (17.06.10 15:32): А можно из названия статьи убрать последние два слова?
ЖЭК: Действительно а при чем тут Янык?
Ответить | С цитатой
гг  (17.06.10 12:40): ЖЭК,Йуля нам допоможе и вАпще при чём Янык то ? Ответить | С цитатой
ЖЭК  (17.06.10 10:58): популизм и очкозамыливание - если внимательно почитать, то очистили только центральные улицы, там где чинуши ездят. А перефирию и особенно во дворах - конь не валялся. На Макарова во дворах две огромные акации лежат с понедельника и хоть бы хрен. Вот выкинуть их на Криворожкую, когда Янык ехать будет и желательно на его машину!!! Ответить | С цитатой
000  (17.06.10 09:29): А на Пастера под мостом два дня дерево дорогу перекрывает-это никому не мешает? Или там президент не проезжает? Ответить | С цитатой
Пробегал мимо  (17.06.10 07:15): То kot1066.
Это ты точно подметил.
У наших коммунальщиков каждый день - "шаббат".
Ответить | С цитатой
kot1066  (16.06.10 20:04): Почистить ливнёвки религия не позволяет??? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте