Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
00:46

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

24 вересня у Нікополі святкуватимуть Дня міста

24 вересня 2005 року у Нікополі відбудеться святкування Дня міста. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив помічник Нікопольського міського голови зі зв’язків із засобами масової інформації Володимир Злобінець.

За словами Володимира Злобінця, святкові конкурсні заходи розпочнуться о 12.00. на площі біля міської ради і триватимуть до 15.00. Тут планується провести караоке, пивний турнір, конкурси й розваги з призами. З 12.00. до 18.00. на центральній алеї скверу буде розгорнуто виставку голубів. З 15.00. розпочнуть роботу пересувні виставки експонатів із фондів Нікопольського міського краєзнавчого музею — «На землі козацької слави» і «Моє місто». З 15.00. до 15.45. на площі біля міськради відбудеться посвята в студенти, а потім, до 16.30., — виступи кращих творчих колективів і виконавців міста.

З 18.00. до 20.00. на мешканців і гостей Нікополя чекає святкова розважальна програма за участю творчих колективів із Дніпропетровська, а з 20.00. — виступи зірок із проекту телеканалу «Інтер» «Шанс».

О 21.55. на площі перед міськрадою нікопольчан привітає зі святом міський голова Сергій Старун, а рівно о 22.00. відбудеться святковий феєрверк.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте