Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 28 липня 2025
17:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Молодь Дніпра привчали до традицій високої кухні

Молодь Дніпра привчали до традицій високої кухні

Студенти ДНУ імені Гончара змогли пройти цікавий та пізнавальний майстер-клас у шеф-кухаря ресторану зі світовим ім'ям.

Навчання на практиці, на думку фахівців, найефективніше.

Тому для студентів Кафедри туристичного бізнесу та гостинності ДНУ важливо не лише дізнатися про високу кухню, а й наживо доторкнутися до неї.

Це вдалося зробити на цікавому майстер-класі, про що у ДНУ Гончара повідомили:

«Навчання на практиці – це найкращий досвід!

Вчора на майстер-класі наші студенти та викладачі мали можливість спостерігати за роботою досвідченого шеф-кухаря ресторану "Giannivino" Андрія та бренд-шефа компанії "Gianni Group" Артема.

Це був чудовий шанс набути гастрономічний досвід, познайомитись із світовою кухнею та сучасними тенденціями в ресторанному бізнесі наочно.

Майстер-клас був присвячений приготуванню в сувіді.

Акцент зроблений на текстурах, які є проявом майстерності шефів в молекулярній кухні. Зелений соус під "ролом" є гороховим пюре. Збитий білий елемент збоку є пармезановою еспумою. В презентації страви акцент зроблений на туїле (чорна мереживна прикраса зверху), яке виготовлене з суміші борошна, води та активованого вугілля або чорного кунжуту для кольору, що додає візуальної привабливості та текстури.

Майстер-клас був проведений на базі навчальної лабораторії з ресторанної справи факультету економіки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара».

Фото Кафедри туристичного бізнесу та гостинності ДНУ





Gorod.dp.ua на Facebook.


гость  (21.11.24 10:52): Вся эта молекулярная кухня выглядит как будто ее уже кто то ел и выблевал. А шэф-повар, аккуратно все это разместил на большой тарелке. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Ера дешевих продуктів проходить»: експерт пояснив, чому шалено зростають ціни (17)

•  Ремонт за 348 мільйонів гривень: що відбувається на Старому мосту у Дніпрі (11)

•   Поліція затримала 14-річного підлітка, підозрюваного у вбивстві жінки в Амур-Нижньодніпровському районі Дніпра (7)

•  У Дніпрі «швидка» ледь не збила людей внаслідок ДТП (відео моменту) (7)

•  «Панікувати ще не треба». Ярослава Магучіх відреагувала на перший за 3 роки фініш поза подіумом (6)

•  У Дніпрі майже на півтора року обмежать рух по Амурському мосту: як рухатиметься громадський транспорт (6)

•  В НБУ назвали причини росту цін на пальне: прогноз до кінця року (5)

•  Кабмін виділяє понад 270 млн гривень на доплати вчителям (5)

•  У центрі Дніпра продають легендарний нічний клуб (4)

•  Як кактус зі смітника став символом затишку цілого двору в Дніпрі (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
175
років Історичному музею

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті