Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
02:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Теплоізоляція трубопроводу опалення, встановлення нових насосів: Підготовка «Теплоенерго» до опалювального сезону на фініші

Теплоізоляція трубопроводу опалення, встановлення нових насосів: Підготовка «Теплоенерго» до опалювального сезону на фініші

Найбільше комунальне теплопостачальне підприємство Дніпра, на балансі якого 374 котельні та 50 теплорозподільчих пунктів, вже на фініші у підготовці до опалювального сезону.

Готовність «Теплоенерго» – 97 %. Основний акцент у підготовці – встановлення нових насосних станцій, додаткових генераторів, а також модернізація котлів, щоб увесь процес подачі тепла був більш енергоощадним. Також комунальники відновлюють пошкоджену ізоляцію та утеплюють трубопроводи після реконструкції, які були аварійними.

7 вересня директор КП «Теплоенерго» перевірив низку локацій, де закінчують підготовчі роботи. Перша – у Соборному районі, де завершують виконувати теплоізоляцію трубопроводу опалення.

«Ця магістраль забезпечує теплом понад 140 будинків. Після проведення моніторингу теплового господарства цю зношену аварійну ділянку трубопроводу опалення протяжністю близько 500 м включили до ремонтів. Після заміни тепломережі до роботи приступила бригада ізолювальників. Наразі їм залишилось утеплити 10 м трубопроводу. Ізоляція труб необхідна, аби скоротити втрати тепла. Ще залишилось відновити по місту близько 1,5 км ізоляції та замінити близько 1,5 км аварійних ділянок теплових мереж. Обов’язково закінчимо усі роботи», - підкреслив Андрій Клименко.
Торішні перебої з електропостачанням серйозно виснажили обладнання — насамперед, чутливими до відключень були насоси. Тому в цьому році під заміну потрапило 63 насоси. Це і мережеві, і підвищувальні, різні за потужністю та підібрані індивідуально під кожен об’єкт теплопостачання.

Так, в одному з теплорозподільчих пунктів в рамках підготовки до нового опалювального сезону замінили 2 мережевих насоси. Один буде в роботі, інший – в резерві.

«Насоси сучасні, австрійські. Замінені цілком із зворотніми клапанами, запірною арматурою. Також будуть встановлені до них шафи управління плавного пуску. Цей ТРП забезпечує теплом 19 будинків, 1 садочок та ліцей», - зазначив начальник теплової дільниці № 2 КП «Теплоенерго» Сергій Агруч.
Директор КП «Теплоенерго» додав:
«Проінспектувавши ТРП, переконався, що обладнання готове до роботи. Реанімували навіть минулорічні насоси, які не витримували відключень електроенергії. Але працюватимуть нові. Ті — залишили про всяк випадок».





Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (09.10.23 23:49): Может Лысенко на передовой ? Відповісти | З цитатою
Там  (09.10.23 23:48): Почему ни на одном фото нет гов-а Лысенко. Это же правая рука мэра. Он так его любил и хвалил ! Відповісти | З цитатою
Вопрос  (09.10.23 10:56): Как городская власть, которую выбрали жители города для защиты своих интересов !!! , проверяет котельные, которые решением городского совета были переданы в частные руки, а так же ведомственные котельные. Жителям все равно какая форма собственности этих котельных, им нужно тепло зимой. Они котельные себе не выбирали !!! Так как городская власть заботится о тепле в этих случаях ??? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті