Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 16 апреля 2024
12:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

СК «Днепр-1» - «Ворскла» 1:2: начали за здравие…

СК «Днепр-1» - «Ворскла» 1:2: начали за здравие…

В напряженном матче днепряне не сумели обыграть полтавскую «Ворсклу» и значительно сократили свои шансы на чемпионство.

А начиналась игра прекрасно – с размашистых атак днепрян и красивого гола Доминго Бланко.

Но довольно быстро полтавчане отыгрались – правда, с весьма сомнительного пенальти. А под занавес первого тайма и вовсе послали спортклуб в нокдаун, проведя второй мяч.

Всю вторую половину СК атаковал, имел шансы хотя бы сравнять счет. Но в итоге обидно проиграл 1:2. Если сегодня вечером «Шахтер» обыграет «Зарю», то уйдет в отрыв на 5 очков…

Подробней об игре рассказал официальный сайт СК «Днепр-1»:

«Дніпро-1» – «Ворскла» (Полтава) 1:2 (1:2)

«Дніпро-1»: 1.Рибак, 44.Матарріта (42.Пасіч,46) 5.Сарапій, 39.Сваток (кап) (27.Хайнер,58), 3.Адамюк, 23.Бланко (9.Гуцуляк, 46), 18.Бабенко, 22.Рубчинський (25.Когут,73), 8.Піхальонок, 10.Пеглоу (34.Танчик, 84), 7.Довбик.

Голи: Бланко (3, пас Бабенко), Скляр (11, з пенальті), Кане (45+4).

На поєдинок проти «Ворскли» тренерський штаб вніс деякі корективи у стартовий склад команди в порівнянні з матчем проти «Колосу»: на лівому фланзі оборони Матарріта вийшов замість Назаренка, а в середній лінії знову з перших хвилин почав зустріч Бабенко, а Хайнер розпочав зустріч на лаві для запасних.

Дніпряни одразу почали агресивну гру в атаці і перший же навіс від Піхальонка ледве не призвів до неприємностей для гостей, але подачу ніхто з партнерів не замкнув. Зате перша гостра атака лівим флангом Матарріта – Бабенко – Бланко з чудовими фінтами останнього закінчилася влучним ударом аргентинця у нижній кут – 1:0! Проте полтавчани досить швидко відігралися – Адамюк заблокував удар Челядіна, але тільки за підказкою ВВА рефері углядив там порушення правил з боку дніпрянина – пенальті чітко реалізував Скляр.

Отже, спортклубівцям довелося усе починати спочатку. До середини тайму господарі встигли відзначитись небезпечним ударом Піхальонка поруч з дев’яткою, а після удару Довбика головою м’яч пішов на перший кутовий. На 28-й хвилині черговий сольний прохід Бланко знову завершився ударом, але цього разу переграти Ісенка не вдалося, а невдовзі ще один кутовий дніпрян завершився неточним ударом з розвороту Адамюка. Зазначимо, що у цьому епізоді була гра рукою з боку Бацули у власному штрафному майданчику, але цей момент не переконав арбітрів призначити пенальті навіть за допомогою ВВА.

В останні хвилини тайму мали ще пару непоганих моментів, але Піхальонок з непоганої позиції знову пробив повз цілі, а черговий кутовий дніпрян закінчився несильним ударом Адамюка в руки Ісенку. І ось коли вже здавалося, що перший тайм закінчиться з нічийним рахунком гостям вдалася різка контратака, яку влучним ударом у дальній нижній кут завершив Кане.

У перерві Олександр Кучер повністю оновив лівий фланг, випустивши Пасіча і Гуцуляка замість Матарріти і Банко, при цьому Пеглоу повернувся на свою рідну позиція лівого вінгера. Господарі одразу кинулися відіграватися і на початку тайму Піхальонок заробив дуже перспективний штрафний, проте Довбик пробив у стінку. Невдовзі Пеглоу вивів на удар Рубчинського, проте Валентин пробив вище поперечини, а на 59-й хвилині непогано до м’яч приклався Пасіч, але і йому не вистачило влучності. Незабаром Ісенко відбиває на кутовий з під поперечини удар головою того ж Пасіча, а Сараппій трохи не встигає замкнути черговий гострий навіс Піхальонка. В іншому випадку після чергового кутового Сарапій зумів виграти боротьбу на лінії воротарського майданчику, але переграти Ісенка не вдалося і все закінчилося ще одним кутовим.

На 85-й хвилині дуже близьким для другої жовтої картки був Кане, але рефері, який до цього виписав шість гірчичників дніпрянам і лише одну полтавчанам, не наважився залишити у меншості ворсклян. Вже після цього був шанс відновити рахунок у Довбика, але Артем головою пробив повз воріт. А у компенсований арбітром час на газоні у карному майданчику гостей опинився Когут, але і цього разу свисток арбітра промовчав.

У підсумку дніпряни поступилися у дуже важливому для себе матчі».

Напомним, что днепровским футболистам в чемпионате УПЛ осталось провести всего два матча. 28 мая – с «Шахтером» и 4 июня – с «Кривбассом» (обе игры начнутся в 15.00).

Фото СК «Днепр-1»


Gorod.dp.ua на Facebook.


Не "патриот" - не идиот  (25.05.23 11:40): Команда без традиций, без фанатов, и, по-прежнему, без достойных титулов.
Не зря она называется "Днепр" минус 1.
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте