Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 24 апреля 2024
17:12

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Медики Днепра перенимают швейцарский опыт реабилитации пациентов

Медики Днепра перенимают швейцарский опыт реабилитации пациентов

Восстановление тысяч людей, получивших травмы и увечья из-за Большой войны, станет одной из главных задач украинской медицины на ближайшие годы.

Второй год идет Большая война. Десятки тысяч украинских военных и мирных жителей получили травмы и ранения различной степени тяжести. Пока никто не может даже предположить, на сколько еще увеличится количество украинцев, пострадавших из-за действий рашистов. 

Но уже сейчас понятно, что реабилитация пострадавших украинцев стала одной из важнейших задач украинской медицины. 

Поэтому очень ценный опыт и методики реабилитации, который нашим специалистам передают зарубежные коллеги.

Это относится и к Днепропетровскому государственному медицинскому университету. Здесь активно осваивают зарубежный опыт и методы в вопросах реабилитации. 

О том, как в последнее время днепровские специалисты перенимали опыт физической реабилитации в Швейцарии, в медицинском университете рассказали:

«Новітні методики фізичної реабілітації зі Швейцарії.

Старший викладач кафедри фізичної реабілітації, спортивної медицини та валеології В. Б. Бакурідзе-Маніна ділиться враженнями стажування в сучасному центрі фізичної терапії Physiotherapie Steinbach Physio Aktiv м. Бельп, Швейцарія, яке тривало чотири тижні: 

«За період стажування я ознайомилась з організацією та діяльністю реабілітаційного центру, з основними тенденціями і передовими технологіями фізичної терапії у Швейцарії. Отримала багато нової інформації з різних сучасних напрямів, новітніх методик щодо фізичної реабілітації пацієнтів, що ефективно застосовують у Швейцарії, здобула навички роботи на сучасних тренажерах.

Паралельно я ділилася своїми професійними знаннями. Так, для команди фахівців реабілітаційного центру Physiotherapie Steinbach Physio Aktiv організовано майстер-клас «Фізична терапія при гіпермобільності суглобів», який включав як теоретичну, так і практичну частину. Своєю чергою фізичні терапевти ділилися своїм досвідом роботи з пацієнтами з різними захворюваннями.

Разом із завідувачем кафедри Олегом Неханевичем та керівником центру Данієлем Обрістом ми провели онлайн-зустріч, на якій обговорили подальші перспективи співпраці між Дніпровським державним медичним університетом та центром фізичної терапії Physiotherapie Steinbach Physio Aktive, зокрема щодо можливості стажування здобувачів освіти Дніпровського державного медичного університету за спеціальністю 227 «Фізична терапія, ерготерапія».

Ми дуже вдячні керівникам центру Даниєлю та Луїзі Обрістам за можливість проходження стажування в реабілітаційному центрі Physiotherapie Steinbach Physio Aktiv, а також за можливість отримати нові знання та навички. Щиро вдячні за вашу підтримку та допомогу в такий складний і небезпечний для нашої країни час».

Дякуємо вам за позитивну оцінку стажування та сподіваємось на подальшу співпрацю».

Фото – Днепропетровский медицинский университет. 





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (9)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (8)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (7)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вулиці Гаванській зіткнулися ЗАЗ та ВАЗ: троє постраждалих (6)

•  У Дніпрі на автостанції на лівому березі планують збудувати зал очікування з торговельними приміщеннями (6)

•  На Блакитному озері будують паркан: власник обіцяє пляж за європейськими нормами (6)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте