Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
20:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Два проекта из Днепра вошли в финал Международного архитектурного конкурса

Два проекта из Днепра вошли в финал Международного архитектурного конкурса

Опубликован список финалистов конкурса ArchDaily-2023.

Это – престижное международное архитектурное онлайн-издание, которое было основано в 2008 году. С тех пор оно проводит ежегодный конкурс лучших архитектурных проектов в 15 номинациях. Победителей путем онлайн голосования определяют его читатели.

Как сообщает www.the-village.com.ua, в этом году в число финалистов вошли 13 проектов украинских архитекторов.

Два из этих претендентов – связаны с Днепром. 

Это «Дом среди сосен» студии «АрхОбраз» (руководитель – известный днепровский архитектор Алексей Образцов) и проект от YOD Group, Deep Bar в Днепре:

«HOUSE AMONG THE PINES («БУДИНОК СЕРЕД СОСЕН») ВІД ARCHOBRAZ є претендентом на премію у номінаціях Best Applied Products та Houses. Проголосувати за нього можна тут чи тут.

Архітектори описують будинок у передмісті Дніпра як такий, що елегантно вписаний у навколишній ліс, не змінюючи ландшафту. В зовнішньому облицюванні дотримувалися раціонального використання місцевих природних ресурсів, металу й дерева.

Проєкт від YOD Group, DEEP BAR У ДНІПРІ

Це двоповерховий заклад, який об’єднує бар із флористичним магазином і невелике кафе. Простіше кажучи, всередині є два винні бари: винний, із камерною атмосферою, і міксологічний, із лаундж-сидіннями та корінням, яке звисає зі стеллі й концептуально поєднує приміщення.

Емоційним акцентом закладу називають інсталяцію із дерев’яних прорізів, які створюють людське обличчя як метафору людини, яка задоволена собою і світом. Інсталяцію розмістили за барною стійкою, де зазвичай можна побачити ряди пляшок із алкоголем. Для проєкту використали дуб, перероблений матеріал, який використовуватися для іншої будівлі 70 років тому».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте