Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 25 апреля 2024
09:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

БК «Прометей» одержал трудную победу в Европе

БК «Прометей» одержал трудную победу в Европе

В очередном матче Латвийско-эстонской баскетбольной лиги клуб из Слобожанского под Днепром в очень напряженном мачте обыграл БК «Пярну Садам» 77:71.

Напомним, что из-за конфликта с Федерацией баскетбола Украины чемпион Украины предыдущего сезона «Прометей» не примет участие в украинской Суперлиге. А вот БК «Днепр» вовсю готовится там стартовать, о чем сообщал Городской сайт.

Свой уровень «Прометей» может демонстрировать только в Европе – в европейском кубке «7 дней» (где 26 октября сыграет с турецким клубом «Фрутти Экстра Бурсаспор») и Латвийско-эстонской лиге.

Во втором из этих турниров наши земляки продолжают идти без потерь. В очередной игре они добыли трудную победу над клубом «Пярну Садам».

Вот что об этом сообщают в БК «Прометей»:

«Гра з "Пярну Садам" очікувалась для "червоно-білих" непростою і це підтвердив весь її хід.

За хвилину до кінця матчу питання про його переможця було відкритим. Гості досягли стартової переваги 5:0 завдяки точному триочковому кидку Дениса Лукашова та результативній дії Ді Джея Кеннеді. Однак цей перший ривок нашої команди не засмутив "Пярну Садам". Значно поступаючись нашій команді у боротьбі під щитами господарі майданчика зробили чималу ставку на атаки з-за дуги і досягли в цьому компонентi гри успiху.

У стартовій десятихвилинці відсоток влучань триочкових кидків у естонців був просто чудовим - 60. Завдяки цьому вони довгий час не відпускали "червоно-білих" далеко вперед, проте стартову десятихвилинку наша команда завершила з комфортною перевагою в 11 очок. Підопічні Ронена Гінзбурга чудово провели останню хвилину перед великою перервою: чергова потужна та результативна гра в чужій "фарбі" Онджея Балвіна (16 очок та 20 пiдбирань (!) у матчi), "енд ван" від Ді Джея Кеннеді та один реалізований штрафний кидок Ді Джея Стефенса встановили "+12" для "Прометея".

Естонський клуб впевнено виграв третю десятихвилинку, маючi непогані шанси на успiх у всьому поєдинку. Однак "Пярну Садам" жодного разу в матчі так i не змог повести в рахунку. Латвійський захисник "Пярну" Давіс Гекс триочковим кидком за хвилину до фінальної сирени знову подарував шанс своєї командi, але результативний індивідуальний прохід Іллі Сидорова за 24 секунди до кінця матчу практично вирішив його результат на користь гостей».

Фото БК «Прометей».




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте