Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
07:42

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Виконання мрії любителя кави в чорну п'ятницю

Виконання мрії любителя кави в чорну п'ятницю

Цінителі ароматного і підбадьорливого напою давно замислюються придбати кавоварку, і в Black Friday збуваються Багато мрій!

Якщо в звичайний день вартість брендового обладнання висока, а техніка простіше і дешевше не доставить такого задоволення кавоману, то в день Всесвітнього шопінгу - Чорна п'ятниця 2022 проблема вирішується найкращим чином. Потрібно тільки грунтовно підготуватися до події і визначити, яка модель для вас оптимальна.

Типи кавоварок, придатних для дому

Сучасні кавомашини готують чашечку ароматної кави в залежності від моделі за 30-60 секунд. Від користувача потрібно зробити всього кілька простих рухів. Техніка для приготування кави відрізняється наступними показниками:

  • ступенем автоматизації;
  • алгоритмом процесу;
  • наявністю додаткових функцій.

Останні забезпечують максимальний комфорт при використанні. Виробники пропонує чотири види обладнання, придатного для будинку.

Автоматичний

Процес приготування починається з помелу зерен за заданою програмою вбудованими кавомолками. Кава готується парою, що подається під високим тиском. Деякі моделі готують як із зерен, так і з меленої кави.


Капсульний

Використовуються спеціальні напівфабрикати у вигляді капсул з наповненням. Крім кави і молока, бувають чай, фруктові суміші і шоколад. Все гранично просто-Користувач кладе потрібну капсулу і натискає кнопку. Агрегат проколює упаковку і пропускає через наповнювач окріп.


Ріжковий

Ці машини використовують в спеціалізованих кавових закладах, а для будинку купують великі цінителі і знавці напою. Мелену каву щільно укладають в ріжок, через який пропускають регульовану струмінь окропу. При цьому контролюють кожен етап. Гурмани таким чином отримують ідеальний напій, але для новачків процес недостатньо простий.


Чалдові

Це різновид попереднього типу, але все набагато простіше. В апараті також використовується ріжок. У нього поміщають спресовану таблетку меленої кави, які називають чалдами або подами. Кожен чалд розфасований в двошаровий папір і фольгу, які забезпечують чудовий смак і аромат. На виході – одна порція напою.

Технічні характеристики кавоварок

Вибравши тип обладнання, визначитеся за іншими важливими параметрами. Виберіть зручний для Вас спосіб управління – механічний або електронний. У другому випадку торкаючись до сенсорних кнопок можна задати програму приготування, кількість порцій, активувати очищення, моніторити на дисплеї стан фільтра та інше. Чим ширше перелік додаткових функцій, тим більше комфорту і вище ціна, але в чорну п'ятницю ви багато що можете собі дозволити!

Для ефективного використання обладнання важливі наступні фактори:

  • об'єм резервуара для води;
  • ємність контейнера для зерен;
  • потужність моделі.

Від цих характеристик залежать швидкість процесу і кількість готового напою. Для будинку цілком достатньо машини з резервуаром 2 літри, контейнером на 200 г і потужністю 1500 Вт. За продуктивністю підходять машини з I групи-до 10 чашок.

Переваги покупки в чорну п'ятницю

Чорна п'ятниця-чудова можливість купити те, що давно хотілося, але стримувала висока ціна на товар. У день Всесвітнього розпродажного божевілля ця проблема часто вирішується як мінімум наполовину, а якщо пощастить, то на 40-70%. Важливо ретельно підготуватися, визначити переваги і зробити правильний вибір з моря пропозицій, щоб отримати максимальне задоволення від шопінгу.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте