Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 17 июня 2024
01:05

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Художні варіації. Венсан Гузман

Відомий у багатьох країнах світу художник - абстракціоніст Венсан Гузман свої картини представив у Дніпропетровську. В історичному музеї відкрилася його персональна виставка “Художні варіації”.

Сучасний митець створює сучасні роботи: він змальовує власне бачення світу. Абстракціонізм – творіння 20 століття. Його головна характеристика – зображувати реальний світ завдяки поєднанню відвернених форм та кольорових плям. Таку важку техніку й опанував Венсан Гузман. Причому вирішив цей вид мистецтва вдосконалювати та вдосконалювати. Він спирається на колір, розподіляє його щедро. Створює безконечні комбінації образів. З картинами Венсана Гузмана знайомі мистецькі кола Франції, Перу, США, Іспанії, Тайваню. Тепер до них долучаються українці, завдяки Французькому культурному центру та громадській асоціації Альянс Франсєз. Картини Венсана Гузмана зрозуміє не кожен. Його роботи закликають – фантазуй. Він залишає глядачам місце для власного погляду, для інтерпретації. До речі, для створення своїх картин митцю багато не потрібно – лише аркуш паперу.

Чи зрозуміють його творчість дніпропетровці, покаже виставка. Глядачам лишається одне – зрозуміти абстракціонізм та розвивати власну уяву.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте