Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 16 июня 2024
22:54

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Нові тарифи на житлово-комунальні послуги

Згідно із нещодавно прийнятим законом “Про житлово-комунальні послуги” в місті розпочато роботу щодо розглядання та затвердження нових тарифів на житлово-комунальні послуги.

Вчора цю проблему вперше розглядали разом виконавча влада Дніпропетровська в особі заступників міського голови та законодавча, яку представляють депутати міської ради. На засіданні також були присутні керівники всіх підприємств, що надають городянам ті чи інші комунальні та житлові послуги.

За словами спеціалістів, звернення від комунальних та житлових підприємств різних міст України до Кабінету Міністрів, Верховної Ради про необхідність підвищення тарифів надходять постійно. Це пов‘язано з непростою ситуацією, що склалася в житлово-комунальному господарстві. Тому нещодавно був прийнятий закон, згідно з яким місцеві влади повинні розглянути питання щодо тарифної політики з урахуванням особливостей їх формування в окремо взятих містах.

Поки що важко сказати конкретно, якими будуть нові тарифи. Усі підприємства зробили свої розрахунки і погодили їх з антимонопольним комітетом та управлінням з питань цінової політики. Тарифи ще тільки розглядають, потім їх затвердять депутати міської влади на сесії. Але головне, на чому наполягає як міська влада, так і депутати, щоб у нових тарифах були максимально враховані всі нюанси, як то оплати за ліфт мешканців перших поверхів, різний підхід в оплаті сучасних багатоповерхових будинків та старих, жителі яких мають, наприклад, тільки холодну воду. Тобто міська влада вимагає, щоб тарифи було затверджено диференційовано, чітко по різних категоріях будинків.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте