Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 10 травня 2024
21:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

З початку року у Дніпрі відремонтували 350 тисяч квадратних метрів доріг

|«« «« »» »»|

У Дніпрі тривають капітальні та поточні ремонти доріг. Загалом з початку року оновили вже 350 тис. кв. метрів дорожнього покриття. Щодня у різних районах міста працюють близько 15 бригад комунальників.

Так, у Амур-Нижньодніпровському районі взялися за вулиці, на яких ремонту не було щонайменше 14 років.
«Цього року зробили майже 10 вулиць. На деяких ремонту не було з 1993 року, на більшості – з 2004-го. Основна проблема Амур-Нижньодніпровського району в тому, що він розташований на півтора метра нижче рівня Дніпра. Його підтоплює, тут дуже складні ґрунти. На деяких ділянках навіть неможливо встановити бордюри, адже у разі сильних злив дорога може перетворитися на річку. Тому там, де це можливо, ремонти охоплювали бордюри, десь дали можливість для водовідведення», – сказав міський голова Дніпра Борис Філатов.
Мер зауважив, що за умови необхідного фінансування та подальшого розвитку децентралізації питання доріг вирішуватиметься комплексно. За словами очільника Дніпра, кількість коштів, яких потребує зношена міська інфраструктура, може сягати десятків мільярдів гривень. Однак певні якісні зміни відчутні й зараз.
«Дякую від імені водіїв та усіх наших пасажирів. Раніше автопарк страждав. Збільшився інтервал руху машин – через погану пропускну здатність дороги водії їхали на понижених передачах. Нині дороги хороші. Якістю задоволені», – переконує директор одного з автобусних парків міста пан Анатолій.
Водночас у Дніпрі ремонтують внутрішньоквартальні дороги. Зокрема, в Індустріальному районі зробили прибудинкові території за кількома адресами, а ще – проїзд від вул. Калинової до просп. Петра Калнишевського. До переліку ремонтів увійшли прибудинкові території ще чотирьох будинків та проїзд до буд. № 22 на просп. Петра Калнишевського.

Місцеві мешканці згадують: раніше дороги між будинками були такі погані, що люди навіть падали.

«Було так, що через ями падали. Зараз хороша, чудова дорога. Нам би всюди такі. Щоб така краса була. Ми раді, що вони (влада Дніпра. – Ред.) таке затіяли і роблять. А ми будемо підтримувати це все», – розповіла місцева мешканка пані Валентина.

Gorod.dp.ua на Facebook.


житель Победы  (07.08.18 02:24): Господи,а Старокодацкую улицу будут делать в этом году???Там яма,на яме и ямой погоняет.
Вообще дикость после ровной Запорожской трассы туда поворачивать,
ЭЭЭЭЭй слуги народа!!! Вы там слышите или как???
Відповісти | З цитатою
житель "сложного" АНД  (01.08.18 14:16): В прошлом году "системно откапиталили" Байкальскую - уже дикие ямы-траншеи, мэру по яйца будут.
Хде капиталы, Борь?
Не можешь мэром - возвращайся в свои "губернские хрЕники", от тебя там меньше вреда было.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
житель днепропетровска  (31.07.18 20:34): да дороги сделали а обочины перерыли там где устанавливали бордюри и так и бросили.теперь люди идут либо по проежей части либо по обочине ламая ноги о вывернутые камни . вообщем все как всегда. Відповісти | З цитатою
ммм  (31.07.18 18:43): Скоро будут тысячами квадратных сантиметров, а затем и миллиметров мерять дороги ))) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
11111  (31.07.18 18:28): вул.Колака Мамая (Юних Ленінців) караул ездить не возможно, асфальт сошел вместе с дождем. когда бубут ремонтировать!!!??? ул.Пресовая сплошные ямы, дороги нет, ездить невозможно!!! Відповісти | З цитатою
Гость  (31.07.18 17:38): Как гордо звучит «350тыс. квадратных метров дорог», а в километрах это сколько, никто не говорит...! Пиар, чистой воды. Смех, дв и только! Відповісти | З цитатою
кайдаки  (31.07.18 17:21): когда начнут доделовать спуск с кайдатцкого моста какое значение кто раньше делал город общий так нельзя надо доделать или переделать както так Відповісти | З цитатою
888  (31.07.18 17:15): На крестьянском спуске ямы уже глубиной в 30 см. Скоро и на джипе там не проедешь. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті