Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 19 апреля 2024
06:54

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Вниманию потребителей электрической энергии г. Днепр и области!

Вниманию потребителей электрической энергии г. Днепр и области!

До уваги споживачів електричної енергії м. Дніпра та області!

ПрАТ «Підприємство з експлуатації електричних мереж «Центральна енергетична компанія» (ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК»») повідомляє про перехід на постачання електричної енергії за регульованим тарифом на закріпленій території (на підставі Ліцензії   АЕ №575923(Постанова НКРЕКП від 13.03.2015 №796) , у зв`язку з підписанням Договору з ДП «Енергоринок») від 16.01.2017 №13057/07.

Кого стосується питання переходу до нового постачальника електроенергії?

Тільки тих споживачів, що живляться від мереж ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК»». Перехід здійснюється одночасно на всій закріпленій території з 1 квітня 2017 р.

Яка процедура переходу споживачів до нового постачальника?

Для населення. У термін з 27 березня по 7 квітня 2017 р. представниками ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК» і ПАТ «ДТЕК Дніпрообленерго» спільно буде проведено зняття показів електролічильника та підписання тристороннього Акту зі Споживачем (покази будуть кінцевими для ПАО «ДТЕК Дніпрообленерго» та початковими для ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК»). Слідкуйте за оголошеннями про дату зняття показів.

Споживач самостійно складає заяву щодо припинення договору з ПАТ «ДТЕК Дніпрообленерго» для остаточних розрахунків.

Всім споживачам, які живляться від мереж ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК»», необхідно обов`язково укласти договір. Як це зробити?

Побутові споживачі надають постачальнику копії та оригінали: паспорту, ІПН, права власності на об'єкт. Починаючи з 1 квітня 2017 р., розрахунки за електроенергію необхідно здійснювати згідно рахунків ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК»».

Тим, хто має право на пільги, необхідно надати копії та оригінали: паспорту; документів, що посвідчують пільгу; довідки про реєстрацію в ЄДАРП; довідки про склад сім`ї. За їх наявності підприємство проведе звірку з Управлінням праці та соціального захисту населення, та врахує ваші пільги.

Щодо субсидій. Всім споживачам ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК»» субсидії будуть і надалі надаватись. Проінформуйте нового постачальника про їх наявність.

Інформація для юридичних осіб по укладенню договорів див. на сайті http://cek.dp.ua в розділі «Організаціям».

Укласти договір можна будь-яким зручним способом: під час візиту до вас представника Компанії; звернутись до офісу за адресою: м. Дніпро, вул Кедріна, 28 або до Розподільних електромереж, які Вас обслуговують:

Дніпропетровські РЕМ

(0562) 31-13-27 (фіз.)
(0562) 31-13-24 (юрид.)

м. Дніпро, вул. Кротова, 44

Апостолівські РЕМ

(0565) 69-75-81

м. Апостолове, вул. Лесі Українки, 37

Вільногірські РЕМ

(0565) 33-60-33

м. Вільногірськ, вул. Центральна, 39

Гвардійські РЕМ

(0569) 35-65-10

смт Гвардійське, вул. Сетьова, 10

Жовтоводські РЕМ

(0565) 25-57-70; (050)457-78-51 (фіз).
(050) 307-47-29 (юрид.)

м. Жовті Води, вул. Хмельницького, 32

Інгулецькі РЕМ

(067) 610-80-23

Криворізькі РЕМ

(0564) 10-54-27

м. Кривий Ріг, вул. Двінська, 8/1

Павлоградські РЕМ

(0563) 21-50-14 (12)

м. Павлоград, вул. Нова, 5

Чи можна НЕ укладати договір з новим постачальником?

Ні, не можна, адже це є порушенням законодавства України. У разі відсутності договірних відносин із постачальником, можна залишитись без електропостачання. Адже ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК»» не буде мати юридичних підстав постачати електроенергію на вашу адресу, а інші постачальники за регульованим тарифом не мають права діяти на закріпленій за нашим підприємством території (Згідно «Умов та правил здійснення підприємницької діяльності з постачання електричної енергії за регульованим тарифом» (Постанова НКРЕ від 13.06.1996 р. №15/1).

Звертаємо Вашу увагу, що тариф на електроенергію не змінюється і регулюється НКРЕКП.

Щоб уникнути можливих відключень, просимо терміново укласти договори з ПрАТ «ПЕЕМ«ЦЕК». Їх наявність гарантує постачання електроенергії нашим споживачам з 1 квітня 2017 р.

Перевірити, чи обслуговує вас Компанія, можна на сайті: cek.dp.ua або за тел. Call -центру: 0 800 300 015 (безкоштовно зі всіх телефонів).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Злюка  (26.03.17 20:27): Вся " деятельность" ЦЭКа сводится элементарному наглому гоп-стопу 90-х. Не гнушаются ничем, стращают бабок и недалеких своими отключениями. Да шиш вам! Как правильно сказала моя соседка:"Перекроем трассу, вызовим телеканалы, устроим забастовку". Захитали уже эти ...ки, каждая шавка права качает. ЦЭЕВРОПА, типа((( Пусть Порошенко, Коломойский, Григоришин и Ко фрейлхес танцуют! Ответить | С цитатой
В нашем государстве возможно в  (17.02.17 18:00): Большинство квартирных счетчиков принадлежит ДТЭК . Как будет происходить передача этого оборудования? Или ЦЭК установит свои, или нас обяжут прикупить собственные? Какое-то соглашение между ДТЭК и ЦЭК должно быть по любому. Бабы которые ходят по квартирам от ЦЭК говорят, что такой договор есть, но показать им нечего... развод? Ответить | С цитатой
Апр  (07.02.17 23:10): http://dnepr.info/news/kak-dnepropetrovskih-potrebitelej-uvo dyat-ot-dneproblenergo Ответить | С цитатой
Алим  (04.02.17 12:03): Чтобі ві понимали. Те, кто живет на территории сетей "ЦЕК", - они вас и раньше обслуживали, но энергию продавать не имели права, т.к. Облэнерго монополистом был, и только у него была лицензия на продажу электроэнергии. А сети, подстанции - все обслуживал ЦЕК, а ДОЭ ему платило. Теперь по вполне понятным причинам ЦЕК сам захотел получать деньги за продажу в своих сетях, и юридически этого добился. Только ДОЭ это не нравится. Население то ничего не теряет Их обслуживают те же люди, и тариф не меняется. Только ведут себя ахметовские некрасиво, черным пиаром это называется, а пострадают люди. По закону - все права у ЦЕКа, так что догогвор заключать надо, а ДОЭ до свиданья Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
Зю  (02.02.17 19:16): А мне кажется, что общественная система уже пошла вразнос. Это уже агонию мы видим. Распад всего. Отключат электро и интернет в том числе, и скатимся в каменный век. И это в годовщину 100 летнюю Великого Октября. В идет в истории по спирали. Ответить | С цитатой
Потребитель  (01.02.17 19:53): Очень интересный диалог между двумя поставщиками.С нетерпение ждем продолжения Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
lexx_l  (31.01.17 21:08): Вот что мне в ДОЭ ответили: ПАТ «ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО» стосовно вимог ПрАТ «Центральна енергетична компанія» щодо укладення договорів про постачання електричною енергією, повідомляє наступне. Договірні зобов’язання ПАТ «ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО» буде виконувати і у подальшому. Згідно статті 25 Закону «України про електроенергетику», споживачі електричної енергії мають право на вибір постачальника електричної енергії.

Отже, зі свого боку, ПАТ «ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО» готове співпрацювати, в подальшому, із клієнтами та постачати безперебійно електричну енергію.

Тоесть тупо хочется в рынок влезть, а никаких вкусняшек для абонентов нет.
Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
Скептик  (31.01.17 17:39): Да здраствует крепостное право! Приветствую вас рабы! Ответить | С цитатой
!!!  (31.01.17 16:33): Код ЄДРПОУ: 31793056
Заходите на этот сайт https://usr.minjust.gov.ua/ua/freesearch
и там можно узнать много интересного про собственника -
КІНЦЕВИЙ БЕНЕФІЦІАРНИЙ ВЛАСНИК(КОНТРОЛЕР) ЗАСНОВНИКА ЮРИДИЧНОЇ ОСОБИ - ЕНЕРДЖІ СТАНДАРД ФАНД МЕНЕДЖМЕНТ ЛІМІТЕД ( ENERGY STANDARD FUND MANAGEMENT LIMITED) - ПІВОВАРОВ ЛЕОНІД- ШВЕЙЦАРІЯ,ЦЮРИХ, ЕГГ, ФОРХШТРАССЕ, 94,СН-8132
Ответить | С цитатой
Кю!  (31.01.17 07:37): Все упирается в формулировку "закрепленные территории" - это как крепостное право? Деревеньку продавали вместе с холопами? Допрыгались, однако патриёты...
И вообще - какой глубинный смысл в этом празднике жизни? Повысить "добробут" населения? Вроде нет. Некто А отжал жирный кусок у Б? - Вот это скорее всего. Тем более - у Б нет "своих" сетей и распределительных станций, все будет в аренде. И выбирать, как нам обещает закон, нам не из чего. По факту - есть всего один кусок провода, к которому, хочешь-не хочешь, а подключиться придется. А будет рубильник в руке А или Б - народу фиолетово :(
Ответить | С цитатой
1 2 3 4
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (8)

•  У Дніпрі зник екскурсійний ретро-трамвай – у чому причина? (7)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (7)

•  У Дніпрі відзначають День космонавтики (7)

•  На Дніпропетровщині відбувається пошукова операція 13-річної Марини Волошко (5)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте