Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 08 мая 2024
06:36

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Вибух артилерійського снаряду

Жадоба грошей не обмежена нічим - це довів шукач металобрухту, який заради прибутку пожертвував власним життям. Чоловік тридцяти – сорока років у селі Ново-Олександрівка знайшов артилерійський снаряд, прилаштував його до багажника велосипеда і попрямував до пункту прийому. Але не доїхав. Мешканці села його останки розпізнати не змогли. Але, не дивлячись на трагізм ситуації, цей випадок можна назвати щасливим. Крім шукача металобрухту, ніхто не постраждав. А міг.

Річ у тім, що чоловік “під шофе” не вигадав нічого кращого, як попросити двох дітей йому допомогти. Близько кілометра 11-річний Сашко віз вибухонебезпечний велосипед. Діти виявилися розумнішими за чоловіка. Кинувши велосипед, побігли додому. Вибух пролунав неподалік від залізничного полотна та осель людей. Якщо б по віадуку в цей момент проходив потяг, наслідки були б непередбаченими.

На місце події відразу прибула міліція, в тому числі й залізнична, обласне управління МНС України на чолі з начальником Віктором Бутковським. Тепер головне для всіх служб - знайти місце, звідки чоловік привіз снаряд. Щоб не трапилось ще однієї трагедії.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Любитель  (22.12.08 18:43): Так где это произошло? Прозьба всем! Оставте свои коминтарии с местом где это произошло. СПАСИБО всё. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте