Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 08 мая 2024
08:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Превірка центру оптової торгівлі на вул. Байкальській

У Дніпропетровську продовжується боротьба з незаконною торгівлею та реалізацією неякісних товарів. Сьогодні перевіряли стан справ центру оптової торгівлі на вулиці Байкальській. Заступник міського голови Павло Куделя та Анатолій Буйвол не лишили поза увагою жодного об’єкта оптової торгівлі на Байкальському ринку.

Зауважень до приватних підприємців виникло багато. Деякі складські приміщення, в яких реалізуються продукти харчування, не відповідають жодним нормам. Стелажів немає, товар розташований абияк, освітлення забезпечує одна єдина лампа. Більшість торговельних точок не забезпечені навіть реквізитними табличками з режимом роботи та прізвищем підприємця. Є й більш серйозні недоліки. Приватні підприємці на цьому ринку можуть запропонувати споживачам будь-які продукти харчування за нижчими цінами, але, наприклад, у цьому пакеті з цукром не вистачає більше 100 грамів, товар не промаркирований і не відповідає нормам. Цією проблемою буде займатися міське управління з питань захисту прав споживачів, яке сьогодні теж перевіряло центр оптової торгівлі на вулиці Байкальській.

Міг би бути набагато кращим і стан проїжджої частини. Сімлінні підприємці приводять у порядок територію біля своїх точок, інші перестрибують калюжі. Дороги – одна з головних проблем для покупців.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте