Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 16 травня 2024
21:11

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Карина077


29 квітня 2024, 15:27

Людяність - завжди актуальна.

Співробітники Новокодацького РВ філі Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетроській області метою якої є забезпечення безпеки громадян шляхом виправлення засуджених та запобігання вчиненню повторних кримінальних правопорушень. Суть пробації полягає в мотивації до позитивних змін у житті суб’єктів.
Співробітники Новокодацького РВ філії Державної установи «Центр пробації», переважно жінки на плечі яких лягли непрості завдання, але не дивлячись на ряд обставин сьогодення, котрі не завжди можуть викликати позитивний настрій, все одно знаходять позитивні моменти. Провідний інспектор Рубан Анастасія, взяла до себе на піклування котика, якого господарі залишили на вулиці можливо у зв’язку з переїздом чи іншими причинами. Він неодноразово підходив до вікон та дверей відділку де його годували співробітниці. Анастасія, одразу звернулась до ветклініки, щоб перевірити здоров’я майбутнього чотирилапого друга.
Такі вчинки, заслуговують на повагу, дарують гарний настрій та відчуття впевненості. Зараз у котика є сім’я, він щасливий, та приділяє багато уваги своїй новій господарці.





Переглядів: 46
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті