Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 27 квітня 2024
15:08

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Карина077


21 березня 2024, 17:45

Профілактика ВІЛ-інфекцій

21.03.2024 року фахівці Дніпровського міського центру соціальних служб провели на базі Новокодацького районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області просвітницький захід для працівників та суб’єктів пробації. Такий захід проводиться не вперше.
У рамках інформаційної кампанії між фахівцями Дніпровського міського центру соціальних служб та суб’єктами пробації Новокодацького районного відділу пройшла зустріч тематикою якої була «Профілактика ВІЛ-інфекції».
В ході бесіди, підобліковим пробації було надано інформаційні буклети, щодо профілактики ВІЛ-інфекції та засоби контрацепції. Учасникам заходу була надана можливість анонімно пройти тестування на ВІЛ.
Основною метою заходу, було формування навичок здорового способу життя, підвищення рівня обізнаності присутніх про ВІЛ/СНІД, його профілактику та толерантне ставлення до ВІЛ-інфікованих також обговорювались методи попередження інфікування та переваги раннього тестування на це захворювання.







Переглядів: 82
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті