Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Вт, 30 квітня 2024
00:37

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

АНД РВ


12 квітня 2024, 08:47

Орган пробації прийняв участь в навчальному семінарі для модераторів кіноклубів медіа просвіти з прав людини «Docudays UA»

11 квітня 2024 року психолог Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області Абашія Едуард Автанділович прийняв участь у навчальному онлайн заході для модераторів кіноклубів медіа просвіти з прав людини «Docudays UA» при підрозділах пробації та установах виконання покарань. Модераторами заходу виступили: координаторка Мережі DOCU/CLUB з прав людини Ліна Бабіч, координаторка онлайн-розвитку Мережі DOCU/CLUB Інна Кондратьєва.

Зустріч відбулась на онлайн платформі Zoom. У даному заході також прийняли участь співробітники інших структурних підрозділів пробації та пенітенціарних установ України. Програма навчального семінару була присвячена технічним моментам та особливостям проведення онлайн заходів, використанню онлайн-інструментів під час проведення заходів.

Мережа DOCU/CLUB це один із стратегічних напрямів роботи ГО «Докудейз», спрямований на підвищення обізнаності про права людини та вільний доступ громадян України до документального кіно з усього світу. За допомогою цих фільмів та дискусій поширюються знання про права людини та про методи їх захисту, формується в українському суспільстві розуміння людської гідності як найвищої цінності, розвивається громадянський активізм тощо. Мережа на сьогодні налічує понад 400 кіноклубів, які працюють як самостійні ініціативні групи при громадських, державних та комунальних установах по всій Україні.

Місією ГО «Докудейз» та Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA є:
• створення можливостей для кожної людини в Україні дивитися талановите та актуальне документальне кіно з усього світу про права людини;
• сприяння розвитку критичного мислення, формування активної громадянської позиції та ставлення до людської гідності як до найвищої цінності;
• популяризація й розвиток української кіноіндустрії, документального кіно та підвищення рівня розуміння, реалізації та дотримання прав людини в Україні;
• створення суспільства вільних людей.

Для реалізації означеної місії Мережа DOCU/CLUB здійснює постійну діяльність кіноклубів медіапросвіти з прав людини Docudays UA, розробляє та реалізує інформаційні, освітні та виховні програми; підтримує громадські правозахисні ініціативи; співпрацює з українськими та міжнародними громадськими об’єднаннями, благодійними фондами, органами державної влади та місцевого самоврядування, закладами освіти, культури, пенітенціарної системи, творчими спілками, діячами документального кіномистецтва тощо, поширює досвід партнерських фестивалів документального кіно інших країн світу.

Розвиток Мережі DOCU/CLUB фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), Посольством Швеції в Україні, Національним фондом на підтримку демократії (National Endowment for Democracy, NED) та Fondation de France (Фонд Франції).











Останній раз редагувалося: 12.04.2024 09:33
Переглядів: 75
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті