Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пн, 29 квітня 2024
20:31

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

АНД РВ


9 квітня 2024, 15:26

Орган пробації прийняв участь в онлайн заході в рамках зустрічей психологічного клубу

08 квітня 2024 року психолог Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області Абашія Едуард Автанділович прийняв участь у просвітницькому заході на тему: «Вплив стресу та розвиток життєстійкості особистості», який було проведено заступником начальника відділу науково-методичного супроводження психологічної підготовки суддів Національної школи суддів України, доктором психологічних наук, доцентом Андрієм Маслюком.

Зустріч відбулась на онлайн платформі Zoom. На даному заході також були присутні психологи та інші співробітники структурних підрозділів філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області (Шевченківського, Новокодацького, Індустріального, Покровського, Павлоградського районних відділів, сектору ювенальної пробації м. Дніпра Соборного районного відділу тощо).









Переглядів: 64
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті