Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Ср, 8 травня 2024
05:53

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Дніпровський РВ м. Дніпр


24 січня 2022, 11:16

Підвищення правової обізнаності суб’єкта пробації.

20.01.2022 в приміщенні Дніпровського районного відділу м. Дніпра філії державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області головним юристом сектору Слобожанського бюро правової допомоги Дніпропетровського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Іриною Лабойко спільно з заступником начальника відділу капітаном внутрішньої служби Світланою Ковальчук проведено інформаційний захід для засуджених, які перебувають на обліку в підрозділі. Захід проводився з метою підвищення правової обізнаності громадян. Підоблікових ознайомлено із системою безоплатної правової допомоги, роз’яснено порядок доступу до вторинної правової допомоги та категорії осіб, які відповідно до Закону України «Про безоплатну правову допомогу» мають право на отримання безкоштовного адвоката за рахунок держави, а також наголошено на можливості та порядку отримання письмових консультацій суб’єктами пробації.
В закінчення зустрічі було вручено інформаційні буклети, а також залишено візитки з координатами Слобожанського бюро правової допомоги Дніпропетровського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, контактні телефони та графік роботи.



Дніпровський районний відділ
м. Дніпра філії Державної установи
«Центр пробації» у Дніпропетровській області






Переглядів: 178
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті