Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
12:14

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

dp_probation


21 квітня 2021, 15:22

Гуманітарна допомога суб’єктам пробації від волонтерів

В Амур-Нижньодніпровському районному відділі філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області активно працюють волонтери. Один з них Володимир Охріменко, який проводить із суб’єктами пробації бесіди про ризики інфікування ВІЛ-інфекцією, інформує їх про способи зниження ризиків зараження та ініціює цікаві розмови у невеликих групах. Ці розмови стосуються створення мотивації для соціально сприятливих змін у житті суб’єктів пробації. Володимир розповідає про схожий досвід інших людей та про досягнення, які стали реальними в їхньому житті завдяки свідомій зміні установок та цінностей. Він обов’язково запитує про особистісний досвід у суб’єктів пробації та підтримує їх нові рішення. Працівники пробації мають велику надію на те, що ці рішення успішно реалізуються в дії та вчинки.
Волонтерська діяльність відділу пробації отримала ще й матеріальну форму в житті суб’єктів пробації, а саме: волонтери подарували для них засоби гігієни.








Переглядів: 228
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті