Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
17:33

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

dp_probation


17 грудня 2020, 10:14

Зустріч дільничного офіцера з суб’єктами пробації Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області

16.12.2020 року в черговий день реєстрації для суб'єктів пробації Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області дільничним офіцером поліції старшим лейтенантом поліції АНД ВП ДВП ГУНП в Дніпропетровській області Антоном Коротовим проведено інформаційну бесіду щодо Кодексу України про адміністративні правопорушення. Акцент для учасників бесіди був зроблений на 5 статтях Кодексу, а саме:
• Стаття 27. Штраф.
Штраф є грошовим стягненням, що накладається на громадян за адміністративні правопорушення у випадках і розмірі, встановлених цим Кодексом та іншими законами України.
• Стаття 38. Строки накладення адміністративного стягнення.
Адміністративне стягнення може бути накладено не пізніш як через два місяці з дня вчинення правопорушення, а при триваючому правопорушенні – не пізніш як через два місяці з дня його виявлення.
• Стаття 254. Складення протоколу про адміністративне правопорушення.
За фактом скоєння адміністративного правопорушення складається протокол уповноваженими на те посадовою особою або представником громадської організації чи органу громадського самоврядування. Протокол про адміністративне правопорушення, у разі його оформлення, складається у двох примірниках, один з яких під розписку вручається особі, яка притягається до адміністративної відповідальності.
• Стаття 262. Органи, правомочні здійснювати адміністративне затримання.
Адміністративне затримання особи, яка вчинила адміністративне правопорушення, може проводитись лише органами, уповноваженими на те законами України.
Адміністративне затримання проводиться органами внутрішніх справ – при вчиненні дрібного хуліганства, вчиненні насильства в сім'ї, при вчиненні злісної непокори законному розпорядженню або вимогі працівника поліції, публічних закликів до невиконання вимог працівника поліції, при прояві неповаги до суду, порушення правил обігу наркотичних засобів або психотропних речовин, незаконного продажу товарів або інших предметів, дрібної спекуляції, при розпиванні спиртних напоїв у громадських місцях або появу в громадських місцях у п'яному вигляді.
• Стаття 264. Особистий огляд і огляд речей.
Особистий огляд може проводитись уповноваженими органів внутрішніх справ. Особистий огляд може проводитись уповноваженою на те особою однієї статі з особою і в присутності двох понятих тієї ж статі.





Переглядів: 224
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті