Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 27 квітня 2024
06:14

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

dp_probation


17 червня 2020, 19:51

Соціально-психологічний вплив волонтерів пробації

17 червня 2020 року в Амур-Нижньодніпровському районному відділі філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області відбулася чергова зустріч суб’єктів пробації, які перебувають на обліку, з волонтером пробації Ярославом Костюченком.
Для суб’єктів пробації, які знаходяться на етапі «роздуми про зміни» особливе значення має зміцнення позитивної «Я-концепції», оскільки в цей період відбувається становлення нового рівня самосвідомості, зміна про уявлення про себе. Цей процес визначається прагненням зрозуміти себе, свої можливості і особливості, як ті, що або об’єднують, або роз’єднують з іншими людьми. З цім пов’язані різкі коливання у ставленні до себе, нестійкість самооцінки. Виходячи з цього, Ярослав запропонував учасникам зустрічі кілька психологічних прийомів, які допоможуть їм бути успішними у спілкування. Крім того, волонтер розповів як свідомо, без помилкового почуття сорому, уникати зв’язків з особами негативної спрямованості.
Наприкінці зустрічі емоційний стан учасників покращився: відчувалася впевненість і повага до себе.

Наталія Погоріла
Амур-Нижньодніпровський районний відділ
філії Державної установи «Центр пробації»
у Дніпропетровській області





Переглядів: 283
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті