Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 19 квітня 2024
23:01

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Влад Фрейзер


7 березня 2019, 20:44

Маршрути успіхів: у Дніпрі представники ОМС вивчали досвід цифрового перетворення громади та впровадження інструментів «розумного» міста

5-6 березня у Дніпрі проходив навчальний візит для представників органів місцевого самоврядування на тему «Дніпро – «розумне місто». Цифрове перетворення громади: досвід Дніпровської міської ради». В рамках проекту USAID “Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні” до обласного центра приїхали 30 учасників з 17 областей та міста Києва.
Програма «Маршрути успіхів» реалізується вже другий рік поспіль. Її мета-показати кращі практики українських міст у сфері місцевого самоврядування.
Протягом двох днів представники департаментів та виконавчих органів демонстрували учасникам візиту всі сервіси, напрацювання та ділилися досвідом, як Дніпру вдалося зробити владу доступною, а спілкування мешканців з нею - простим і зручним процесом для всіх. Зокрема, 5 березня гостей познайомили з Ситуаційним центром, продемонстрували, як працює "Єдина гаряча лінія для звернень громадян", а також показали роботу ЦНАПів та проекту «Безпечна школа». 6 березня, представники ОМС ознайомили з досвідом Дніпра щодо підвищення знань і вмінь громадян у користування електронними сервісами та використання Е-технологій у роботі музею АТО.
Підсумовуючи свій візит до Дніпра, учасники відзначили, його програма була насиченою та цікавою. А спікери контактними та готовими ділитися всіма секретами успішно реалізованих проектів. Не всі продемонстровані практики виявилися для учасників навчального візиту новими, однак, говорили вони, було дуже цікаво познайомитися з місцевою специфікою та порівняти, в кого вийшло краще. Найголовніше ж, вони обмінялися досвідом та налагодили чимало корисних контактів.















Переглядів: 482
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті