Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пн, 29 квітня 2024
00:54

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

RPL-Dnepr


5 березня 2019, 11:45

Ляшко на Дніпропетровщині скуштував пиріжків та розповів, як нагодувати півсвіту

На Дніпропетровщині у селі Личкове Олега Ляшка прямо на порозі будинку культури місцеві пригостили домашніми пиріжками. Кажуть, вони найсмачніші, бо виготовлені з найкращого зерна – українського. Політика такого рівня тут бачать вперше.
«Ви наш захисник. Пенсіонерів і трудящих захищаєте. Дякуємо вам за це і вітаємо на нашій землі!», - зустріли мешканці Личкове лідера РПЛ.
Олег Ляшко і сам спробував духмяну випічку, й пригостив нею всіх селян. Каже, коли ми будемо продавати не землю і сировину, а готову продукцію – то нагодуємо півсвіту.
«Влада хоче продати землю, бо служить транснаціональним корпораціям. А ті прийдуть на нашу землю, засіють технічними культурами, зароблять швидкі гроші, а про людей ніхто не дбатиме. Тому наше завдання – заборонити продаж землі і навічно закріпити її за українськими селянами. Коли земля буде належати українцям, ми збиратимемо врожаї, перероблятимемо їх і годуватимемо півсвіту. Ось ключ до відновлення нашої економіки», - підкреслив Ляшко.




Переглядів: 258
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті