Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Нд, 16 червня 2024
07:13

БЛОГИ

lorik1702


9 травня 2024, 09:47

Керівництво податкової служби Дніпропетровської області – з робочим візитом до Синельниківського регіону Обговорення та виріше

Обговорення та вирішення актуальних питань з територіальними громадами області – гарантія ефективної роботи, спрямованої на забезпечення стабільного наповнення місцевих бюджетів.
Робочий візит очільниці Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) Наталі Федаш включав в себе зустрічі з представниками територіальних громад Синельниківського регіону та відвідування центрів обслуговування платників Синельниківської, Васильківської та Покровської державних податкових інспекцій.
Погашення податкового боргу (у т.ч. у сумі, що не перевищує 3 060 грн), мінімальне податкове зобов’язання, застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО)/програмних РРО, оподаткування доходів фізичних осіб від реалізації сільськогосподарської продукції, вирощеної на власних земельних ділянках сільгосппризначення – основні акценти робочих зустрічей.
Визначені пріоритетні напрями роботи у подальшому.
Разом працюємо на Перемогу!


Останній раз редагувалося: 09.05.2024 09:47


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті