Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Сб, 27 квітня 2024
05:03

БЛОГИ

RPL-Dnepr


26 лютого 2019, 17:18

Сергій Рибалка: «Ми будемо боротися за здоров’я наших дітей і в Тернівці, і в будь-якому місті чи селищі нашої країни»

Кожна третя родина міста Тернівка, що на Дніпропетровщині, стикнулась із проблемою наркоманії. Фракція Радикальної партії Олега Ляшка поставила питання про вільний продаж і розповсюдження наркотиків у Тернівці на сесії Дніпропетровської обласної ради. Того ж дня на сесії Тернівської міської ради керівник місцевої поліції відзвітував перед депутатами та громадськістю про результати роботи. Про це написав у своєму блозі народний депутат України від фракції Радикальної партії Олега Ляшка Сергій Рибалка.
За словами політика, переважна більшість працездатного населення міста Тернівка працює на двох шахтах і жодних інших виробництв у місті немає.
«Єдине, що розвивається у Тернівці – аптеки, ломбарди, ігрові автомати, лотереї та наркоторгівля. І кожна третя родина міста стикнулась із проблемою наркоманії. Це я почув від наших партійців, від місцевих активістів та простих жителів. І всі вони переконані, що керуючий центр цього смертельного бізнесу знаходиться в місцевій поліції. Кожен житель бачить рекламу сайту продажу наркотиків на парканах, стінах будинків, магазинів та гаражних кооперативів. Активний продаж цієї отрути відбувається через телефонні додатки та месенджери», – зазначив Сергій Рибалка.
Він розповів, що в боротьбі з цією ситуацією об’єднались місцеві осередки Радикальної партії Олега Ляшка та кілька місцевих громадських організацій і разом із простими жителями міста провели кілька публічних акцій. «Наступного ж дня після спілкування із мешканцями Тернівки я зустрівся з керівництвом обласного управляння МВС і передав їм власне депутатське звернення та звернення місцевої громадської спортивної організації, із якою ми найбільше співпрацюємо у місті. Передав обласним поліцейським керівникам простий меседж: їм не вдасться спустити цю справу на гальмах. Вже через добу фракція Радикальної партії Олега Ляшка поставила це питання на сесії Дніпропетровської обласної ради. І того ж дня на сесії міської ради Тернівки керівник місцевої поліції відзвітував перед депутатами та громадськістю», – розповів С.Рибалка.
Депутат зазначив, що за словами місцевих активістів і партійців, вже кілька днів нової реклами наркотиків в місті вони не бачать і немає жодних проявів наркоторгівлі.
«Ми пліч-о-пліч разом з ними будемо боротися за здоров’я наших дітей. І в Тернівці, і в будь-якому місті чи селищі нашої країни», – наголосив Сергій Рибалка.



Останній раз редагувалося: 26.02.2019 17:18


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Сайт  (27.02.19 18:33): А эта статья есть в разделе например События,Регион или Общество?Надо чтобы как можно больше людей видели работу наших выбранных депутатов! Відповісти | З цитатою
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті