Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пт, 19 квітня 2024
03:09

БЛОГИ

RPL-Dnepr


22 лютого 2019, 10:00

Олега Ляшка та Сергія Рибалка на Дніпропетровщині зустрічали з варениками та пиріжками

У селищі Солоне на Дніпропетровщині Олега Ляшка та Сергія Рибалка зустрічали з варениками та пиріжками. Так мешканці прилеглого села Привільне дякували політику за допомогу у захисті їхніх пасовищ. Через шахрайську схему у громади забрали і розпахали 100 га землі, де паслися 200 корів. Місцеві депутати Радикальної партії знайшли нове пасовище, щоб люди не вирізали худобу.

«До кого ми тільки не зверталися, але тільки ваша команда нам допомогла вирішити питання із землею. Дуже вам дякуємо за це!», - звернулись до народних депутатів мешканці Привільного.

Щоб в селі було більше корів, а в людей – робота і зарплата, політик пропонує запровадити масштабні програми підтримки села та назавжди закріпити землю за фермерами у Конституції.

«Сьогоднішня влада проводить політику, яка забирає в українців роботу, зарплату, землю, зерно, корову в селі. Ніхто не думає про людей праці. В країні – повний бардак! А людям треба працювати і заробляти. Тому нормальне життя і в Солоному, і в інших таких депресивних регіонах настане тоді, коли буде відновлення робочих місць, агропереробки, тваринництва та промислового потенціалу через лояльну податкову політику і дешеві кредити. І я це зроблю після президентських виборів», - наголосив Ляшко.


Останній раз редагувалося: 22.02.2019 10:00


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті