Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Чт, 9 травня 2024
12:15

Юридичні консультації


здравствуйте!Помогите пожалуйста!Моему деду бабушка оставила дом(дарение),дедушка хочет переоформить его на меня(внучку),но на себя дом дедушка ещё не переоформил.как быстро и правильно переоформить дом на меня(внучку)и какие документы для этого нужны.Заранее спасибо...

Дарья, 4.5.2009 | ID: 5649 | Розділ: Приватна власність
З метою швидкого переоформлення нерухомості Вашого дідуся на Ваше ім'я, необхідно звернутись до нотаріуса для того, щоб Ваш дідусь оформив довіреність на представлення його інтересів на Вас. Потім Вам слід звернутись до БТІ з документами, необхідними для оформлення права власності на будинок на Вашого дідуся, а саме: документи, які підтверджують право власності на будинок Вашої бабусі, документи, що підтверджують дарування бабусею дідусеві будинку, крім того, необхідно надати технічний паспорт на будинок, домову книгу, а також копії паспортів та ідентифікаційних кодів бабусі, дідуся та Ваші.

З повагою, юрисконсульт Юлія Галушка Юридична компанія «Гаранта» www.garanta.com.ua
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті