Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Чт, 9 травня 2024
06:08

Юридичні консультації


З метою одержання у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства неодноразово подавав клопотання до сільської ради. Однак щоразу отримував відмову.. Спочатку посилались на рішення сільради, згідно з яким усі працюючі не на селі, а у інших населених пунктах не мають права на земельну ділянку (дійсно я працюю у сусідньому Дніпродзержинську, але прописаний (зареєстрований) у селіу відповідному селі з 1986 року). Потім, посилались на рішення сільради щодо якого право на землю (приватизацію) мають тільки сімейні (я не одружений). Прошу Вас надати консультацію щодо правомірності рішень сільської ради, а також можливих подальших дій з моєї сторони.

Олександр, 30.9.2010 | ID: 12114 | Розділ: Приватна власність
Добрый день, Александр!

Для предоставления Вам юридически грамотной консультации необходимо детальное ознакомление с предоставленными Вам решениями сельского совета. Полученных данных из Вашего письма недостаточно. Согласно статье 121 Земельного кодекса Украины Вы имеете право бесплатно получить для ведения индивидуального сельского хозяйства земельный участок не более 2 Га. Если Вы считаете, что Ваше право нарушено, Вы можете обжаловать полученные решения сельского совета в суде.

Благодарим за интересный вопрос. Наша компания всегда готова предоставить Вам юридические услуги.

С уважением, помощник адвоката Пухова Екатерина Юридическая компания «Гаранта» 788-70-20 www.garanta.com.ua

copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті