Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Нд, 28 квітня 2024
10:10

БЛОГИ

stmodessa


11 листопада 2018, 21:39

Інвестиційне громадянство – Кіпр серед кращих

Щорічний рейтинг програм отримання громадянства за інвестиції опублікувала компанія Henley & Partners. Вона, на підставі експертних думок, опитування представників державної влади різних країн та інвесторів, вивчення законодавства держав, склала перелік з 12-ти країн, де діють найвигідніші умови інвестиційного громадянства.

Кіпр на https://ctm-group.com.ua/cyprus вже традиційно займає 2-й рядок рейтингу, поступаючись тільки Мальті. Щоб отримати його громадянство, потрібно обов’язково придбати житло вартістю від 500 тисяч євро та зробити вкладення в економіку на загальну суму не менше 2 мільйонів євро. Це може бути тільки дорога нерухомість на Кіпрі або житло плюс банківські вклади, держоблігації, частки в кіпрських компаніях чи власний бізнес із п’ятьма найманими працівниками-кіпріотами.

Інвестор, який виконав поставлені умови, та його чоловік/дружина (далі – ще й батьки) отримують право подати заяву на вступ до громадянства. Процедура натуралізації займає 6-9 місяців, по закінченню яких заявнику видається кіпрський паспорт. Кіпр допускає подвійне громадянство, тому відмовлятися від першого (якщо в країні основного громадянства також дозволений бипатризм) не обов’язково.

Паспорт Кіпру одночасно надає громадянство Євросоюзу, а також можливість безвізового відвідування більше, ніж 170-ти країн світу.

Повний рейтинг Henley & Partners на 2018/2019 рік виглядає таким чином:

Мальта
Кіпр
Австрія
Антигуа і Барбуда
Молдова
Чорногорія
Сент-Кітс і Невіс
Гренада
Сент-Люсія
Домініка
Йорданія
Туреччина



Останній раз редагувалося: 11.11.2018 21:39


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті