Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Чт, 28 березня 2024
11:45

БЛОГ

Игорь Викторович

Агентство нерухомості CTM – Group, провідна компанія з продажу житла за кордоном - https://ctm-group.com.ua. Ми є провідним агентством нерухомості з продажу житла в Туреччині, Кіпрі та Грузії. Наша компанія спеціалізується на продажу курортної нерухомості за кордоном, квартир, вілл, земельних ділянок та комерційної нерухомості. Ми швидко та професійно вирішуємо будь-які питання та допомагаємо у будь-яких ситуаціях.

Острів Gemiler в Фетхіє

23.07.2020 14:08

Острів Гемілер (Gemiler koyu) найпопулярніша серед яхтсменів та пам'ятка Олюденіз.

Острів Гемілер розташований всього в восьми кілометрах від міста Фетхіє і є популярним серед яхтсменов.Цьому сприяла зручна і безпечна стоянка яхт на північній стороні острова, а й історичні руїни візантійських церков і залишків поселення IV - VI століть нашої ери.

Турецька назва острова - Gemiler перекладається як Острів моряків. Зокрема тому археологи припускають, що острів міг бути місцем первісного поховання Святого Миколая - покровителя моряков.Остров Гемілер також іноді називають островом Святого Ніколая.Одна з церков була вирубана в скелі на вершині острова.В церкви досі збереглися залишки фресок.

Передбачається, що саме в цій церкві був похований Святий Миколай. Острів Гемілер носить назву «острів Святого Миколая» та прославився на весь світ завдяки великій кількості історичних руїн. Дуже зручно добиратися на острів із затоки Гемілер або Блакитної Лагуни.

На півночі острова Гемілер знаходяться в повному обсязі затонулі руїни складу і причалу, дуже красивими і величними є руїни старовинних каплицею і церков.

Власники нерухомості в Фетхіє мають також можливість відвідувати острів для відпочинку і подорожі!

Більше новин на :https://ctm-group.com.ua/sitenews


Коментарі: 0 | Залишити коментар


Продажі іноземцям в Туреччині стабільно ростуть

23.03.2019 18:25

Іноземні громадяни скуповують нерухомість в Туреччині рекордними темпами. Мало того, що показники продажів стабільно ростуть, так ще й демонструють істотний відсоток приросту. Тільки за лютий 2019 року кількість укладених з іноземцями угод купівлі-продажу збільшилася на 92% у порівнянні з аналогічним періодом 2018-го.



Загальна кількість продажів склала трохи більше 3,3 тисяч об’єктів. Таку інформацію опублікував Турецький статистичний інститут, підбивши підсумки останнього місяця зими.

Згідно статистики, найбільшою популярністю серед зарубіжних покупців користується Стамбул, на який припадає майже половина угод (1 440), за ним слідують курортна Анталія (672) та столиця держави Анкара (196). Підвищується попит також на вілли в Аланії, бо середня ціна на них набагато бюджетніша, ніж у центрі регіону (приблизно 70-80 тисяч євро до 50 тисяч).

Найактивнішими іноземцями виявилися громадяни Іраку, Ірану, Росії та Афганістану, а ось місцеві жителі стали купувати житло в країні менше. За метою придбання лідирують власне проживання і відпочинок, а також здача житла в оренду для отримання регулярного прибутку.
Детально : https://ctm-group.com.ua/sitenews/novosti-nedvizhimosti-turtsii/prodazhi-inostrancam-v-turcii-stabilno-rastut


Коментарі: 1 | Залишити коментар


Інвестиційне громадянство – Кіпр серед кращих

11.11.2018 21:39

Щорічний рейтинг програм отримання громадянства за інвестиції опублікувала компанія Henley & Partners. Вона, на підставі експертних думок, опитування представників державної влади різних країн та інвесторів, вивчення законодавства держав, склала перелік з 12-ти країн, де діють найвигідніші умови інвестиційного громадянства.

Кіпр на https://ctm-group.com.ua/cyprus вже традиційно займає 2-й рядок рейтингу, поступаючись тільки Мальті. Щоб отримати його громадянство, потрібно обов’язково придбати житло вартістю від 500 тисяч євро та зробити вкладення в економіку на загальну суму не менше 2 мільйонів євро. Це може бути тільки дорога нерухомість на Кіпрі або житло плюс банківські вклади, держоблігації, частки в кіпрських компаніях чи власний бізнес із п’ятьма найманими працівниками-кіпріотами.

Інвестор, який виконав поставлені умови, та його чоловік/дружина (далі – ще й батьки) отримують право подати заяву на вступ до громадянства. Процедура натуралізації займає 6-9 місяців, по закінченню яких заявнику видається кіпрський паспорт. Кіпр допускає подвійне громадянство, тому відмовлятися від першого (якщо в країні основного громадянства також дозволений бипатризм) не обов’язково.

Паспорт Кіпру одночасно надає громадянство Євросоюзу, а також можливість безвізового відвідування більше, ніж 170-ти країн світу.

Повний рейтинг Henley & Partners на 2018/2019 рік виглядає таким чином:

Мальта
Кіпр
Австрія
Антигуа і Барбуда
Молдова
Чорногорія
Сент-Кітс і Невіс
Гренада
Сент-Люсія
Домініка
Йорданія
Туреччина


Коментарі: 0 | Залишити коментар


Туристический сектор Кипра ставит рекорды

02.11.2017 20:32

Продажи жилой недвижимости на Кипре стабильно растут, но не только они – в туристическая сфера острова также продолжает ставить небывалые рекорды и приносить четверть поступлений в его бюджет.

Служба статистики Кипра (CyStat) подвела новые итоги и подсчитала, что за сентябрь 2017 года страну посетило 484 тысячи иностранцев, а за все девять месяцев этого года – более 3-х миллионов туристов. Оба эти показателя на 15% превышают цифры прошлого 2016 года и говорят о непрерывном росте популярности Кипра среди отдыхающих из разных стран.

CyStat к тому же изучил, с какой целью прибывают на Кипр его гости. Оказалось, что 89% всех посетителей прилетают для отдыха, 7,7% - чтобы навестить друзей или родственников, а остальные прибывают по рабочим делам.

Больше всего посещают остров туристы из Великобритании (около 166 тысяч), России (121,5 тысяча), Швеции и Германии. В разы увеличилось количество гостей из Польши и Израиля. А вот украинцев, которые выбрали Кипр для отдыха, стало на 20% меньше, чем в прошлом году (6,5 тысяч человек за месяц).


Автор: Ctm-group https://ctm-group.ru/sitenews/news-cyprus-property/The-tourist-sector-of-Cyprus-sets-records / Новости недвижимости Кипра / 02.11.2017


Коментарі: 0 | Залишити коментар


Квартири за біткоіни можна купити й у Туреччині

02.11.2017 20:30

Експерти у сфері нерухомості кажуть, що за криптовалютою майбутнє ринку. Все в більшій кількості країн можна зустріти пропозиції щодо продажу квартир за біткоіни, Ефіріум та іншу криптовалюту. Причому ця тенденція поширилася і на нерухомість в Туреччині, за яку тепер можна розрахуватися електронними грошима.

У приватних осіб житло за біткоіни купити можна вже кілька років, але вперше таку можливість своїм клієнтам надала компанія-забудовник. Першовідкривачем став проект MiaVita Beytepe в Анкарі, який запропонував покупцям вибір – придбати апартаменти за «звичайні» гроші або криптовалюту.


Управляюча компанія проекту пояснює своє рішення тим, що серед турецьких інвесторів зростає інтерес до проведення розрахунків з використанням біткоінів та інших подібних валют, а сама валюта вважається законною на території Туреччини.

Вказується також і на вигідність проведення угод з криптовалютою – вона не прив’язана ні до якого Центробанку, національної валюти або політики, а тому є більш стабільною та не залежить від світових економічних процесів.


Автор: Ctm-group https://ctm-group.com.ua/sitenews/novosti-nedvizhimosti-turtsii/Apartments-for-bitcoins-can-also-be-bought-in-Turkey / Новини нерухомості Туреччини / 27.10.2017


Коментарі: 0 | Залишити коментар


8 главных «ЗА», чтоб купить недвижимость в Турции

25.09.2017 22:42

1. Мягкий климат. В стране короткие, не очень холодные зимы, а летом нет изнуряющей жары. Морской и горный воздух хорошо сказываются на здоровье. Курортный сезон в Алании, например, длится с апреля по октябрь.

2. Бюджетность дороги. Авиарейсы в Турцию летают регулярно из разных городов Украины, а билеты стоят сравнительно недорого. Украинским гражданам, кроме того, не нужно открывать визу и можно въезжать в страну по внутреннему биометрическому паспорту.

3. Богатая история. Турция имеет древнюю историю. Практически в каждом ее городе есть достопримечательности разных исторических периодов и народностей. Вы можете жить недалеко от средневековой крепости или отправляться в путешествия по стране, каждый раз открывая для себя что-то новое.



4. Большой выбор недвижимости. Сектор недвижимости в Турции развивается рекордными темпами, особенно в курортных регионах. Строятся современные дома, жилые комплексы и виллы, отвечающие высоким стандартам. У покупателя есть возможность подобрать как жилье эконом-класса, так и элитную недвижимость.

5. Невысокие налоги и плата за содержание. По сравнению с европейскими странами, покупка и содержание турецкой недвижимости обходится недорого. Ежегодный налог на некоммерческую недвижимость составляет 0,3% от указанной в ТАПУ стоимости.

6. Развитая инфраструктура. В Турции нет проблем с транспортом, магазинами, кафе, медицинскими и образовательными учреждениями. В крупных курортных городах обеспечивается высочайший уровень инфраструктуры, налажено хорошее сообщение между регионами.

7. Доступные цены на продукты питания, текстиль и жизнь в целом. Сезонные фрукты и овощи на турецких базарах, к примеру, можно купить дешевле, чем в Украине.

8. Отсутствие языкового барьера и гостеприимство местного населения. Жители курортных районов, как правило, владеют английским и русским языком, есть русскоязычные школы, а в больницах при необходимости предоставляется переводчик. Местное население доброжелательно относится к иностранцам и легко идет на контакт.

Автор: Ctm-group https://ctm-group.ru/sitenews/novosti-nedvizhimosti-turtsii/8-main-FOR-to-buy-property-in-Turkey / Новости недвижимости Турции / 25.09.2017


Коментарі: 1 | Залишити коментар


Поговорим о турецкой недвижимости?

23.07.2017 21:35

Компания CTM-Group приглашает на семинар всех желающих

Агентство недвижимости CTM-Group радо сообщить вам о проведении очередной серии семинаров, посвященных инвестированию в недвижимость Турции.

Это мероприятие для вас, если:

вас интересует Турция – недвижимость, отдых, история, законодательство или любые другие нюансы
вы думаете о покупке жилья за рубежом, но пока не сделали окончательный выбор
вам хочется сделать выгодные инвестиции
у вас есть желание приятно, интересно и с пользой провести свободное время
Проходите простую регистрацию на странице https://seminar.ctm-group.ru и приходите на наш семинар о зарубежной недвижимости в назначенный день – вы точно не пожалеете!

Мероприятие проводится компанией CTM-Group в сотрудничестве с турецкими партнерами – строительной компанией из Алании «Goldsun properties». Программа семинара включает такие вопросы:

особенности рынка недвижимости Турции в 2017 году
процедура приобретения турецкого жилья иностранцем – от подбора недвижимости до регистрации права собственности и получения правоустанавливающих документов
возможности ипотечного кредитования в турецких банках
перспектива получения ВНЖ и гражданства по программе для инвесторов
способы получения дохода от 6% до 12% в год от суммы инвестиций

Мы также представим вашему вниманию актуальные проекты и доступные к приобретению варианты недвижимости в Алании, других городах Турции, ответим на все дополнительные вопросы, которые появятся у вас в процессе выступления наших специалистов.

Семинары состоятся:

22 сентября в Одессе (отель «Моцарт», 17:00)
25 сентября в Харькове (Premier Palace Hotel, 17:00)
27 сентября в Днепре (комплекс «Менора», 17:00)
29 сентября в Запорожье (отель «Интурист», 17:00)
Для участия обязательна предварительная регистрация на сайте. Мероприятия БЕСПЛАТНЫЕ, никаких предварительных платежей и организационных взносов не требуется. Участникам любого из семинаров доступно специальное предложение – ознакомительный тур в Аланию с бесплатным проживанием в течение 3-х дней и экскурсией по городу.




Коментарі: 0 | Залишити коментар


Кіпр може похвалитися кращими в Європі пляжами

20.06.2017 12:47

У нинішньому курортному сезоні Кіпр побив свій же рекорд – цілих 63 пляжі на ньому були відзначені Блакитним прапором. Це означає, що купуючи тут у моря нерухомість, ви отримуєте можливість жити та відпочивати на найбільш екологічно чистих курортах Європи.

Хоча Кіпру й далеко до європейського максимуму (Іспанія «зібрала» близько 600 Блакитних прапорів), він теж вважається рекордсменом. Серед усіх країн Європи саме Кіпр лідирує за співвідношенням загальної кількості пляжів із тими, котрі відзначені екологічної нагородою.

Найбільше Блакитних прапорів отримали пляжі Айя-Напи. Не залишилися осторонь Пафос, Ларнака, Лімасол, Пейя, Поліс та інші кіпрські курорти. Всі пляжі, що відзначилися, можна дізнатися по піднятим над ними справжніми блакитними із символом нагороди прапорами.


Блакитний прапор є своєрідним міжнародним сертифікатом. Вона вручається Фондом екологічної освіти вже три десятиліття поспіль тим пляжам, причалам, що годяться для безпечного купання й відповідають високим стандартам. При присвоєнні Блакитного прапора враховуються багато різних критеріїв. Якщо ви потрапляєте на відзначений пляж, можете бути впевнені, наприклад, у тому, що в морі тут можна купатися без побоювань, на воді є буйки та працюють рятувальники, а самі набережні прибираються щодня.

В Україні у 2017 році Блакитного прапора удостоїлися 10 пляжів, включаючи міський пляж Чорноморська (Одеська область).
Дктально : https://ctm-group.com.ua/sitenews/news-cyprus-property/Cyprus-boasts-the-best-beaches-in-Europe


Коментарі: 0 | Залишити коментар


Семинар о Турецкой Недвижимости - 25 апреля - Днепр 17.00 Комплекс «Менора»

31.03.2017 22:29

Как купить недвижимость в Турции с подтверждением доходности 8000$ - 15000$ в год?
Запишись на наш семинар 25 апреля - Днепр 17.00 Комплекс «Менора»
Тема семинара:
- Инвестиции в недвижимость Турции
- 7 способов заработать на турецкой недвижимости по нашему алгоритму.
- Актуальные предложения и презентация недвижимости Турции и т.д.
Семинар будут вести представители Турецкой компании
Успейте записаться к нам на семинар, вход свободный, места ограничены.
Запись на семинар :https://seminar.ctm-group.ru


Коментарі: 0 | Залишити коментар


В Северном Кипре появится заповедник

16.02.2017 17:36

Природный заповедник под названием Taskent Doga Parki сделает Северный Кипр еще интереснее для туристов. Проект по его обустройству уже реализовывается, а открытие запланировано на начало следующего 2018-го года.

Строительство первого заповедника, который одновременно будет центром реабилитации для диких зверей, началось год назад по инициативе активистов в сотрудничестве с Департаментом охраны природы. Расположился он в районе Ташкент и занимает площадь около 7-ми гектаров.

Условия обитания в парке максимально приближены к естественным. За животными здесь ухаживают, лечат их и позволяют жить в природной среде под контролем камер наблюдения. Некоторые специалисты заповедника занимаются также решением проблемы вымирающих видов.

Заповедная зона уже заселена многочисленными животными, засажена растениями. После окончания строительства ее сможет посетить каждый желающий – отдохнуть на природе и понаблюдать за живностью вблизи. А вот охота в самом заповеднике и прилежащей к нему местности полностью запрещена.


Коментарі: 1 | Залишити коментар


Усього 12. Попередня cторінка | Сторінка 1 з 2 | Наступна сторінка
Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті